Zepter veče sa Minjom Subotom
 

Minja Subota Vas poziva na besplatnu demonstraciju pravilne pripreme i degustaciju hrane! Dođite da se družimo i zabavimo. Pripremili smo za vas prijatna iznenađenja i nagradnu lutriju sa vrednim Zepter proizvodima!

Polja označena sa * su obavezna

Prijavite se odmah!

Beograd: Bul. Mihaila Pupina 117, sreda 14. mart u 18h

Subotica: Zepter, Matka Vukovića br. 2, četvrtak 15. mart u 17h

main-bg-minja-subota3

KULINARSKI TOBOGAN

Šta se dogodi kada Zepter i Minja Subota ukrste varijače? Dogodi se zagarantovano zabavno i uvek edukativno iskustvo tokom kog se znanje upija bez napora, dok se neodoljivo slasne arome šire po prostoru, nakon čega se svi zajedno časte ukusnim zalogajima, dobro se ispričaju i završe dan sa novim saznanjima, osmehom na licu i inspiracijom na svakom koraku!
sec-two-bgOLD2

PREDUSLOV ZDRAVE ISHRANE

Smatrate da su zdrave namirnice dovoljne za zdravo jelo? Razmislite još jednom ili se jednostvano prijavite za Zepter školu kuvanja i saznajte kompletnu formulu uspeha! Vođeni dugogodišnjim iskustvom, naučnim istraživanjima i činjenicom da je preduslov zdrave ishrane pravilna priprema namirnica, ovom prilikom želimo da svoja praktična saznanja podelimo sa Vama. Pokazaćemo Vam kako da brzo i jednostavno pripremite zdrave i ukusne obroke, bez ograničenja u kreativnosti, prilagođeno svim starosnim dobima i neodoljivo slasno čak i za one najprobirljivije!
sec-three-bgOLD2

30 GODINA DOSLEDNI MISIJI

U duhu misije zdravlja koja traje već 30 godina i sa ciljem da svoja iskustva i dostignuća prenesemo što dalje i tako pružimo vredna saznanja za bolji i duži život svih generacija, čast nam je da Vas pozovemo na ŠKOLU KUVANJA SA MINJOM SUBOTOM za koju je potrebno samo prijaviti učešće i koja ne iziskuje nikakve druge obaveze, osim da naoštrite sva čula i spremite dobro raspoloženje za show koji sleduje! Ne propustite Zepter druženje za pamćenje, već budite i VI ti koji će ovakav jedan događaj iskusiti i okusiti!

P.S. Osim formule zdravlja koja podrazumeva i pregršt recepata, pripremili smo za Vas i nekoliko prijatnih iznenađenja, a očekuje Vas i nagradna lutrija.

ŽELIM DA SE PRIJAVIM