Aktuelno

Prečišćivači za vodu najugroženijim područjima u Srbiji - Kompanija Zepter Srbija ustupiće na korišćenje 500 petostepenih prečišćivača za vodu
13.10.2016.

Nakon objavljivanja vesti o neispravnosti vode za piće, koja sadrži teške metale i hemijske otrove, kompanija Zepter Srbija, odlučila je da pomogne ugroženom stanovništvu i ustupi, na besplatno korišćenje, 500 prečišćivača za čistu i zdravu vodu. Porodice u Srbiji i Vojvodini, a posebno u Zrenjaninu, Kikindi Čurugu i Dolovu, gde je zbog opasnih zagađivača iz zarđalih cevi nedavno tekla narandžasta voda, od sada će moći da piju čistu, zdravu vodu zahvaljujući trenutno najboljim sistemima za prečišćavanje vode u našoj zemlji.

Zepter Edel Wasser inteligentno je konstruisan sistem za prečišćavanje vode (ne koristi električnu energiju), s četiri efikasna filtera, uključujući i tehnološki najnapredniji – reverzibilno-osmotsku membranu. Ovaj prečišćivač, dnevno obezbeđuje 76 litara zdrave vode za piće i pripremu hrane, uklanja sve nečistoće i zagađivače, poput: arsena, olova, žive, nitrata, nitrita, mangana, gvožđa, pesticida i drugih kancerogenih materija, koje ozbiljno ugrožavaju zdravlje i život. 
preciscivac za vodu Edel Wasser
„Voda je naš najznačajniji resurs bez kojeg nema života, a istraživanja pokazuju da više od milion ljudi u Srbiji konstantno pije kontaminiranu vodu. Pozivam sve relevantne institucije koje mogu da pomognu stanovništvu koje trenutno nema čistu, odnosno zdravu vodu, da se, kao i naša kompanija, priključe akciji" - istakao je Đorđe Rašić, direktor kompanije Zepter Srbija.

Kompanija Zepter Srbija, kao društveno odgovorna firma koja brine o zdravlju svojih sugrađana, do sada je sprovela nekoliko sličnih akcija. Godine 2014. ustupila je, na besplatno korišćenje, oko 500 prečišćivača za vodu porodicama i ustanovama širom Srbije koje su ostale bez čiste vode za piće. Prošle školske godine, kompanija Zepter i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja pokrenuli su nagradni konkurs „Moć vode“ za osnovne škole u Srbiji. Na kraju konkursa, kompanija Zepter dodelila je nagrađenim školama prečišćivače za vodu Aquena Pro i Edel Wasser, vredne više od milion i tri stotine hiljade dinara (1 358 500 hiljada dinara).

O akciji besplatnog korišćenja prečišćivaća za vodu za 2 meseca i načinu prijavljivanja, saznajte više pozivom na broj: 011/311 32 33, email: info@zepter.rs ili na sajtu: www.zepter.rs/edel-wasser-preciscivac-vode.06.09.2016.    Čestitka našim sportistima povodom uspeha na Olimpijskim igrama