Aktuelno

Čestitka našim sportistima povodom uspeha na Olimpijskim igrama
06.09.2016.

Sportistima koji su predstavljali Srbiju na Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine kompanija Zepter International, čestita na učešću i ostvarenom uspehu. Među našim najuspešnijim olimpijcima nalaze se i nekadašnji stipendisti Fonda Filip i Madlena Zepter. Zahvaljujući podršci Fonda, neki od danas najpoznatijih sportista, ostvarili su značajan uspeh u Evropi i svetu, poput atletičarki Ivane Španović i Dragane Tomašević, rvača Davora Štefaneka i Kristijana Frisa, streličara Ivane Maksimović i Adree Arsović, kajakaša Ognjena Filipovića i Dragana Zorića, plivača Ivana Lenđera i drugih. Kompanija Zepter International posebno je ponosna što prepoznala talent, tada veoma mladih sportista. 

Osim novčane pomoći sportskim klubovima i pojedincima u vrednosti od skoro dva miliona evra, fond Filip i Madlena Zepter donirao je sportsku opremu i nagrade za takmičenja i pomogao izgradnju potrebne infrastrukture kako bi se što više mladih bavilo sportom. Posebna podrška bila je usmerena na olimpijska takmičenja, da bi se poboljšali uslovi treninga i priprema naših najboljih sportista. Fond je podržao ili organizovao mnogobrojne sportske manifestacije, kao što su: Beogradski maraton, Liga šampiona, bokserski turnir Beogradski pobednik i sportska nadmetanja na Adi. 
fond Filip i Madlena Zepter
„Kompanija Zepter oduvek je promovisala i podržavala sve segmente zdravog načina života. Ulaganje u naše sportske talente ulaganje je u budućnost cele zemlje. Naši sportisti najbolji su promoteri zdravog načina života, a to je ujedno i misija kompanije Zepter. Mi smo godinama ulagali u njih, a oni su nam se, kao i uvek, odužili medaljama i uspesima.“ - istakao je Siniša Krajčinović, nekadašnji direktor Fonda.
 
Sportski fond Zepter stipendirao je više od stotinu sportista, sportskih stručnjaka, sportskih klubova i saveza kroz 43 manifestacije i 16 sportova, poput: odbojke, košarke, atletike, tenisa, umetničkog plivanja, skijanja, tekvondoa, rvanja, boksa, karatea, streljaštva, kuglanja, džudoa, plivanja i kajaka.13.10.2016.    Prečišćivači za vodu najugroženijim područjima u Srbiji - Kompanija Zepter Srbija ustupiće na korišćenje 500 petostepenih prečišćivača za vodu