Novosti

Zepter Therapy Air iOn najbolji je prečišćivač vazduha na tržištu - ocenio je tim nezavisnih nemačkih eksperata
12.05.2016.

Therapy Air iOn najbolji je prečišćivač vazduha na nemačkom tržištu – ocenio je tim nezavisnih nemačkih stručnjaka u nedavno sprovedenom istraživanju (2016. godine) za uticajni portal EXPERTEN TESTEN. 
U konkurenciji deset prečišćivaća vazduha poznatih svetskih proizvođača - Filips, Roventa, Dalkin, De Longi i drugi, Zepterov aparat osvojio je prvo mesto po svim karakteristikama - od sistema moćnih filtera za prečišćavanje velikog radnog kapaciteta i elegantnog, modernog dizajna do funkcionalnog pakovanja. Ovaj prečišćivač, kako se navodi u zvaničnoj analizi (Experten testen), pored kućne prašine, životinjskih dlaka, kuhinjske pare, tekstilnih vlakana, duvanskog dima i toksina iz cigareta, filtrira iz vazduha i najsitnije čestice i trajno ih uklanja, zbog čega ne samo da je idealan, već i neophodan za život u gradu. 
Nemački stručnjaci posebno ukazuju da su obim i dobar kvalitet filtriranja prečišćivača vazduha, Therapy Air iOn, bez konkurencije. Kombinacija filtera, kao što su hepa filter, srebrni filter, filter s aktivnim ugljem i predfilter, obezbeđuje veliki kapacitet i veliki učinak prečišćavanja" – navodi se u saopštenju nezavisnih nemačkih stručnjaka. 
Od prednosti Zepterovog prečišćivača u odnosu na druge, navodi se i da je idealan za alergične osobe, da je vrlo tih (30 dB), a rezultati su primetni posle kratkog vremena. Velika snaga motora garantuje dobar kvalitet vazduha u prostorijama od 25 do 130 m², a moderan dizajn Therapy Air iOn aparata savršeno se uklapa u ambijent stana, kuće ili kancelarije. 
"Proizvođač ovim inovativnim uređajem pokazuje šta je sve, uz velika ulaganja i tehnički know-how, moguće na tržištu prečišćivača vazduha... i da uređaj vredi svaki evro" – zaključuje Experten testen.
Clanak možete pogledati na ovom linku.