Caffe Spaghetteria

Za uživanje svih čula
Zepter caffe & spaghetteria
U strogom centru Beograda, u okviru modernog zdanja Zepter palate, nalazi se atraktivni restoran Zepter caffe & spaghetteria. U ambijentu koji predstavlja savršen spoj mermera, drveta i čelika, svakom posetiocu pruža se mogućnost da u prijatnom ambijentu uživa u vrhunski spremljenoj hrani i odabranim pićima.

U našem restoranu namirnice se dnevno nabavljaju, a jela se pripremaju isključivo u Zepter posudju na zdrav, Zepter način. Time je zagarantovana svežina svih specijaliteta sa menija koji će, uz odabrana pića, ispuniti sva očekivanja i zadovoljiti ukuse i onih najprobirljivijih.

Glavni kuvar preporučuje specijalitet kuće - kuvanu junetinu sa barenim povrćem: brokoli, celer, karfiol i šargarepa sa finim začinima.

Za goste koji posebno vode računa o pravilnom načinu ishrane ili su na dijetetskom režimu nudi se odgovarajući izbor jela, koja su naravno pripremljena u Zepter posudama bez dodatka vode, masnoće i soli, ali tako da se zadržavaju prirodna aroma, ukus i svi hranljivi sastojci i vitamini.

Vrhunska usluga i elegantan ambijent upotpunjuju ponudu Zepter restorana i kafea i čine savršeno mesto kako za vaša porodična druženja, intimne i svečane trenutke tako i za poslovne sastanke i predah tokom kupovine.

Posetite Zepter restoran i Cafe
Očekuju vas ukusna i zdrava hrana,  vrhunska usluga i  elegantan, evropski ambijent.

Pogledajte jelovnik Zepter restorana (.pdf 2.12 MB)

Pogledajte kartu pića (.pdf 1.87 MB)


Kontakt
Cafe Spaghetteria
Palata Zepter
Kralja Petra 32, Beograd
Tel: 011/ 328 32 47
Radno vreme: 10-18h svakog dana osim nedelje.