PONOVO OTKRIJTE SEBE

Elegantan i raskošan miris namenjen je muškarcima punim energije, koji vole slobodu i avanturu.

Philip for Men, linija za negu kože, potpuno je posvećena modernom i aktivnom muškarcu 21. veka. Nove formule sadrže čiste aktivne sastojke, dobijene primenom najnaprednijih švajcarskih biotehnoloških metoda. Zahvaljujući izuzetnoj snazi SNEŽNE ALGE, ova linija nudi trenutne i vidljive rezultate za savršen izgled. Philip for Men kozmetika je hipoalergenska i ne sadrži paraben, pa je savršeno bezbedna za osetljivu kožu.

EFFKTI

Ovaj dijetetski koncept, prvi put prilagođen za kozmetičke formule, omogućava aktiviranje puteva dugovečnosti u ćelijama kože. Obnavljanje DNK i detoksikacija ćelija kože su osnovni cilj nove Zepter linije proizvoda za negu kože muškarca. Snežna alga svojim sastojcima obezbeđuje dijetetsku ishranu kože, tako da nije potrebno sprovoditi režim niskokalorične ishrane. Ekstrakt snežne alge aktivira faktor dugovečnosti u ćelijama kože (kloto-gen), koji ih podmlađuje i jača njihov odbrambeni mehanizam stimulacijom ‘lažnog’ ograničenja kalorija.

SASTOJCI

Snežna alga, jedinstvena ekstremofilna alga sa švajcarskih planina, poznata je po svojoj sposobnosti da opstane u surovim klimatskim uslovima, na temperaturama ispod 0° C, na glečerima i pod stalnim snežnim pokrivačem, gde ostale biljke u većini slučajeva smanjuju svoje metaboličke aktivnosti ili jednostavno ne mogu da prežive.

Ekstrakt snežne alge aktivira faktor dugovečnosti u ćelijama kože (kloto-gen) i jača njihov odbrambeni mehanizam podstičući restrikciju kalorija, bez uvođenja režima niskog unosa kalorija, i zato se ovaj sastojak smatra pionirom u borbi protiv starenja. SNEŽNA ALGA se prerađuje primenom najnovijih biotehnoloških metoda i inkapsulira u LIPOZOME.

Švajcarski naučnici su pronašli u snežnoj algi moćnu fito supstancu koja imitira efekte ograničenja kalorija i na taj način produžava životni vek ćelija kože. 

Brojni eksperimenti su dokazali da specijalni dijetetski režim ograničenja kalorija poboljšava zdravlje i produžava životni vek. Stoga se ograničenje kalorija smatra pionirskom strategijom u borbi protiv starenja, kao dokazani mehanizam koji produžava životni vek organizama.