PRIRODNA LEPOTA

 - 100% PRIRODNA KOZMETIKA

U želji da živimo više u harmoniji sa prirodom i sa više razvijenom svešću koliko je zaštita životne sredine bitna , kreirali smo kozmetičku liniju ZEPUR-100% prirodnu kozmetiku( bez aditiva,hemikalija). Ni jedna kozmetička jedinica nije testirana na životinjama . Visoko efektivna a netoksična kozmetika. Mi u Zepter-u verujemo u prirodnu lepotu i koristimo prirodne sastojke.

Nikad nije bilo lakše da imate lepu, zdravu kožu, koja prirodno sija.Otkrijte liniju ZEPUR za prirodnu negu , neka vaša koža bude glatka, negovana i zaštićena!

  • LOSION ZA TELO - sadrži kofein, koji deluje protivupalno i protiv celulita, a pomaže i u eliminaciji toksina putem limfnog sistema
  • DNEVNA I NOĆNA KREMA ZA LICE - kombinacija peptida, biljnih i voćnih ekstrakata bogatih antioksidantima za svež, mladalački izgledk
  • KREMA ZA RUKE - krema sadrži alfa-bisabolol,ekstrakt runo lista i maslinovo ulje, deluje protivupalno i ima efekat anti-ageing, hrani i štiti osetljivu kožu rukud.

Pošto su hipoalergeni, što znači da ne sadrže sastojke koji mogu izazvati alergijske reakcije, naša linija prirodne kozmetike je namenjena osetljivoj, iritiranoj i suvoj koži kao i koži koja je sklona alergijama.

PRIRODNA NEGA ZA PRIRODAN SJAJ KOŽE.