PHILIP ZEPTER SATOVI

Philip Zepter ekskluzivni satovi su namenjeni ljudima kojiima je svaki minut dragocen. Izrađene u ograničenim serijama, kolekcije su proizvedene u Švajcarskoj, zemlji preciznosti i kvaliteta. Izrađeni od 18-karatnog zlata ili čelika , oni predstavljaju elegantan i suptilan modni detalj.Ručna završna dorada vrhunskih švajcarskih časovničara i vanvremenski dizajn čine ove predmete izuzetnim i neprevaziđenim.

NAŠA INSPIRACIJA

Philip Zepter vam predstavlja kolekciju ekskluzivnih satova, inspirisanu noćima u Monte Karlu. Ovaj preduzetnik, zaljubljenik i pokrovitelj umetnosti i strastveni sakupljač satova, u saradnji sa starom švajcarskom fabrikom satova kreirao je ovu jedinstvenu i prestižnu kolekciju umetnički izrađenih satova.

Svaki sat nosi strast i veštinu koje su inspirisale Philipa Zeptera za ovu vrstu posla. Estetska perfekcija i tehnički kvalitet daju savršenu kombinaciju. O tome svedoče veoma brižljive pripreme za izradu svakog sata, velika pažnja koja je poklonjena svakom detalju.

KAKO PROIZVODIMO NAŠE SATOVE?

Ova saradnja dala je podstrek i inspiraciju staroj švajcarskoj fabrici za dalju proizvodnju,za dalji rad na stilu i tehničkim inovacijama , pri tome zaržavajući kanone i prefinjenu ručnu izradu satova koje čine švajcarske časovničare neprevaziđenim majstorima.

Veći deo rada i završnog dela izrade se i dalje radi ručno kao što su nekad umeće I veština švajcerskih majstora učinili Helvetsku republiku svetskim centrom za izradu časovnika i satova. Svaki korak izrade Philip Zepter satova budno i pažljivo prate vrhunski švajcarski časovničari: tek pošto oni daju odobrenje sat može ići dalje u prodaju.