APARAT 2 U 1 ZA ZDRAV ŽIVOT

TUTTOSTEAMY – SAVRŠEN PAROČISTAČ

Voda u obliku vodene pare je najefikasniji, ekološki način čišćenja i dezinfekcije svih površina u vašem domu. To je prirodan način za dubinsko čišćenje uz očuvanje životne sredine, jer ne koristimo savremene deterdžente.

Jednostavno i efikasno, ona:

 • rastvara najuporniju prljavštinu sa svih površina, čak i sa tapaciranog nameštaja i staklenih površina
 • sa lakoćom dospeva u sve uglove, pukotine i duboko prodire u tepihe
 • eliminiše neprijatne mirise
 • štiti vašu odeću bez oštećenja tkanine

Zahvaljujući veoma visokoj temperaturi vodene pare od 148°C i značajnom kapacitetu rezervoara, vodena para temeljno čisti, rastvara masnoću i čestice prašine koje se inače teško uklanjaju. Visoka temperatura ubija bakterije, mikrobe, viruse, grinje i ostale mikroorganizme koji žive u tepisima, dušecima i nameštaju i mogu da prouzrokuju ozbiljne zdravstvene probleme, kao što su astma i alergijTUTTOSTEAMY – SNAŽNA PEGLA NA PARU

 • PRAKTIČNA I EFIKASNA - Jednostavno se priključuje na Tuttosteamy, a rezultati peglanja parom su savršeni - kao da je odeća bila na hemijskom čišćenju! Velika grejna ploča značajno skraćuje vreme potrebno za peglanje.

 • MULTIFUNKCIONALNA: MOGUĆNOST HORIZONTALNOG I VERTIKALNOG PEGLANJA - TUTTOSTEAMY pegla može se koristiti i u horizontalnom i u vertikalnom položaju. Vodena para će ispraviti nabore i osvežiti tkanine, bez skidanja draperija sa garnišne ili odeće sa vešalice.
 • ŠTITI I ČUVA - Specijalno dizajnirana keramička ’non-stick’ grejna ploča omogućava ravnomernu distribuciju toplote po celoj površini, štiteći i najosetljvije tkanine, kao što je svila. Dezinfikuje i neutrališe neprijatne mirise koristeći prirodnu snagu vodene pare.

 • BEZBEDNA I ŠTEDI ENERGIJU - Stanje pripravnosti, kao i funkcija automatskog uključivanja/isključivanja, doprinose uštedi energije, kao i merama bezbednosti.
  Kada je pegla spremna za upotrebu, pali se LED indikator. Pegla prelazi u stanje pripravnosti ako se ne koristi duže od 30 sekundi, čime štedimo energiju.

 • EKONOMIČNA
  Štedi vaše vreme - Uštedite do 50% vremena koje biste utrošili na čišćenje i uštedite do 70% vremena koje biste utrošili na peglanje - imaćete više slobodnog vremena za sebe i svoju porodicu!

  Štedi vaš novac - Uštedite do 100% na deterdžentima, koristeći samo prirodnu snagu vodene pare i uštedite novac koje biste utrošili na hemijsko čišćenje!