Pozovite prijatelja u Club Live 100

PREČIŠĆIVAČ VODE - EDEL WASSER / CRNI

REVOLUCIONARAN APARAT ZA PREČIŠĆAVANJE VODE

ISPORUKA DO 5 DANA

Download: Edel Wasser brošura

Kompaktan i jednostavan za montažu, Edelwasser bez upotrebe električne energije eliminiše nečistoće iz vode pomoću 5-stepenog sistema filtera na principu reverzne osmoze, u skladu sa najstrožim standardima kvaliteta. Dozvolite našoj najsavremenijoj smart tehnologiji da obavi prljav posao i uživajte u čistoj i zdravoj vodi – instalirajte naš aparat na radnom stolu u kuhinji ili na bilo kom drugom mestu po vašem izboru.
ČISTA VODA = BOLJI KVALITET ŽIVOTA
Čista voda za piće, pranje namirnica i kuvanje, veoma je važna za naše zdravlje. Svaki put kada popijete ili koristite vodu iz EdelWasser sistema za pripremu obroka, ulažete u sebe i svoje zdravlje. Aparat je prelepo dizajniran u crnoj ili u zlatnoj boji.

Edelwasser - prednosti i karakteristike:
  • Obezbeđuje prečišćenu vodu za piće, bez ikakvih nečistoća, za vas i vašu porodicu;
  • Zatvoreni rezervoar sprečava sekundarno zagađenje i obezbeđuje dodatnu higijensku zaštitu;
  • Antibakterijski sistem u rezervoaru za vodu sprečava razmnožavanje mikroorganizama;
  • Štedi energiju (ne koristi električnu energiju, već samo pritisak vode);
  • Ekološki proizvod (za razlaganje plastične flaše potrebno je 1000 godina);
  • Poboljšava zdravlje i izgled kože, jer pijemo i umivamo se vodom koja ne sadrži nečistoće;
  • Ekonomičan: nema potrebe da kupujemo skupu flaširanu vodu.
 
ŠIFRA PROIZVODA
PWC-670-BLACK
NAZIV PROIZVODA
PREČIŠĆIVAČ VODE - EDEL WASSER / CRNI
BRUTO TEŽINA [KG]
6
NETO TEŽINA (KG)
4,5
PRIMENA
Za kućnu upotrebu. Aparat za prečišćavanje vode na principu reverzne osmoze
PROIZVOĐAČ
HOME ART & SALES SERVICES AG, Sihleggstrasse 23, 8832 Wollerau - Švajcarska
FUNKCIJE
Prečišćavanje vode
METOD ČIŠĆENJA
Reverzna osmoza
VRSTA PRIMENJENIH FILTERA
Filter sa RO membranom 20 GPD (glavni), filter sa aktivnim ugljem, mehanički filter, antibakterijski filter
DIMENZIJE
200 mm (širina) x 390 mm (dubina) x 370 mm (visina)
BOJA
Crna i bela
RADNA TEMPERATURA
Od 5ºC do + 35ºC
MAKSIMALAN DNEVNI KAPACITET PROIZVODNJE VODE
76,8 l/dan - 112 l/dan (u uslovima: temperatura vode 25C, 138 kPa / 1,34 bar/20 psi / 344,74 kPa / 3,45 bar / 50 psi)
ZAŠTITA
Ventil sa plovkom (prekida prečišćavanje vode)
NAPON
NIJE PRIMENLJIVO
FREKVENCIJA ZAMENE FILTERA
Preporučeno vreme zamene filtera, računajući od dana instalacije: PWC-670-01 NEO SENSE - mehanički filter - svakih 6 meseci; PWC-670-02 INNO SENSE - mehanički filter sa aktivnim ugljem - svakih 18 meseci; PWC-670-03 RO membrana 20 GPD - svaka 20-24 meseca; PWC-670-09 Antibakterijski filter - svakih 12-20 meseci. Tablica prikazuje približne vrednosti, preporučeno vreme zamene, a ne garantni period. Da biste obezbedili optimalne rezultate, možda će biti neophodna češća zamena filtera. Brzina i kvalitet prečišćavanja zavise od pritiska, temperature i kvaliteta vode na ulazu u aparat. Prilikom prečišćavanja reverznom osmozom uvek se stvara otpadna voda. Za EDELWASSER taj odnos je 4:1 a u slučaju slabog pritiska vode i do 6:1.
SASTAV
Uputstvo za servisiranje i instalaciju - aparat (sa filterima: Neo-sense, filter sa RO membranom i Inno-sense) - koleno (¼“, belo) - 4 kom. klamfe za odvod - 1 kom. crevo za vodu (dvostruko, ¼“) – 5 m, adapter ½ (ventil ¼) - 1 kom. antibakterijski filter – 1 kom. klipsevi x 2
MONTAŽA
Prodavac obezbeđuje BESPLATNU montažu. EDELWASSER, aparat za prečišćavanje vode, postavlja se na radnu ploču u kuhinji. Instalaciju uređaja, puštanje u rad i održavanje može vršiti samo ovlašćeno osoblje Zepter servisa. Za pripremu mesta instalacije preporučujemo: • Udaljenost između mesta povezivanja i mesta instalacije aparata maksimalno 1,5 m • Udaljenost između aparata i izvora vode ne sme biti veća od 3 metra • Udaljenost od odvoda ne sme biti veća od 3 m • Dimenzije mesta predviđenog za instalaciju treba da odgovaraju dimenzijama aparata EDELWASSER. Preporučuje se instaliranje u blizini sudopere kako bi creva za dovod i odvod vode bila lako dostupna. Napomena: Zavisno od mesta instalacije i tehničkih mogućnosti povezivanja na odvod vode, možda će biti neophodno da se probuši rupa – na primer na kuhinjskoj radnoj ploči. Stoga bilo kakve dodatne poslove vezane za pripremu mesta instalacije i povezivanje aparata (poput specijalnog bušenja rupa u radnim pločama od kamena, mermera i drugih tvrdih materijala, adaptacija odvodnog sistema, instalacija posebnog dovoda za vodu, obezbeđenje dodatnih ventila i spojeva) mora izvršiti kupac o svom trošku. Zepter pruža standardnu/osnovnu uslugu instalacije na pripremljenu infrastrukturu sa jednostavnim bušenjem kuhinjske radne ploče.
PROIZVEDENO U
Koreja
GARANCIJA
2 godine (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost Ugovoru)
SERTIFIKATI/DEKLARACIJE
Izjava o usaglašenosti sa Regulativom (EC) Nº1935/2004 za materijale i proizvode koji dolaze u dodir sa hranom.
Podelite na:

Kolačići

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.