Pozovite prijatelja u Club Live 100

PREČIŠĆIVAČ VODE - EDEL WASSER / CRNI

REVOLUCIONARAN APARAT ZA PREČIŠĆAVANJE VODE

ISPORUKA DO 5 DANA

Kompaktan i jednostavan za montažu, Edelwasser bez upotrebe električne energije eliminiše nečistoće iz vode pomoću 5-stepenog sistema filtera na principu reverzne osmoze, u skladu sa najstrožim standardima kvaliteta. Dozvolite našoj najsavremenijoj smart tehnologiji da obavi prljav posao i uživajte u čistoj i zdravoj vodi – instalirajte naš aparat na radnom stolu u kuhinji ili na bilo kom drugom mestu po vašem izboru.
ČISTA VODA = BOLJI KVALITET ŽIVOTA
Čista voda za piće, pranje namirnica i kuvanje, veoma je važna za naše zdravlje. Svaki put kada popijete ili koristite vodu iz EdelWasser sistema za pripremu obroka, ulažete u sebe i svoje zdravlje. Aparat je prelepo dizajniran u crnoj ili u zlatnoj boji.

Edelwasser - prednosti i karakteristike:
  • Obezbeđuje prečišćenu vodu za piće, bez ikakvih nečistoća, za vas i vašu porodicu;
  • Zatvoreni rezervoar sprečava sekundarno zagađenje i obezbeđuje dodatnu higijensku zaštitu;
  • Antibakterijski sistem u rezervoaru za vodu sprečava razmnožavanje mikroorganizama;
  • Štedi energiju (ne koristi električnu energiju, već samo pritisak vode);
  • Ekološki proizvod (za razlaganje plastične flaše potrebno je 1000 godina);
  • Poboljšava zdravlje i izgled kože, jer pijemo i umivamo se vodom koja ne sadrži nečistoće;
  • Ekonomičan: nema potrebe da kupujemo skupu flaširanu vodu.
 
ŠIFRA PROIZVODA
PWC-670-BLACK
NAZIV PROIZVODA
PREČIŠĆIVAČ VODE - EDEL WASSER / CRNI
BRUTO TEŽINA [KG]
6
NETO TEŽINA (KG)
4,5
PRIMENA
Za kućnu upotrebu. Uređaj za filtraciju vode reverznom osmozom.
PROIZVOĐAČ
HOME ART. & SALES SERVICES AG , Sihleggstrasse 23 , 8832 Wollerau - Švajcarska
FUNKCIJE
Filtracija vode
METOD ČIŠĆENJA
Reverzna osmoza
VRSTA PRIMENJENIH FILTERA
Filter sa RO membranom 20 GPD (glavni), ugljeni filter, mehanički filter, antibakterijski filter
DIMENZIJE
200 mm (širina) x 390 mm (dubina) x 370 mm (visina)
BOJA
Crna i bela
RADNA TEMPERATURA
Od 5ºC do + 35ºC
MAKSIMALAN DNEVNI KAPACITET PROIZVODNJE VODE
76,8 l/dan - 112 l/dan (u uslovima: temperatura vode 25 degC, 138 kPa / 1,34 bar/20 psi / 344,74 kPa / 3,45 bar / 50 psi)
ZAŠTITA
Plutajući ventil (prekida filtraciju vode)
NAPON
NIJE PRIMENLJIVO
FREKVENCIJA ZAMENE FILTERA
Preporučeno vreme zamene filtera, računajući od dana instalacije PWC-670-01 NEO SENSE - mehanički filter - svakih 6 meseci PWC-670-02 INNO SENSE - mehanički ugljeni filter - svakih 18 meseci PWC-670-03 RO membrana 20 GPD - svaka 20-24 meseca PWC-670-09 Antibakterijski filter - svakih 12-20 meseci Tablica prikazuje približne vrednosti, očekivano vreme zamene, a ne garantni period. Da bi obezbedili optimalnu filtraciju možda će biti potrebno da menjate filtere češće. Brzina i kvalitet filtracije najviše zavise od pritiska, temperature i kvaliteta ulazne vode. Reverzna osmoza uvek stvara otpadnu vodu. Za EDELWASSER taj odnos je 4:1 a u slučaju slabog pritiska vode i do 6:1.
SASTAV
Uputstvo za servis i instalaciju Uređaj (sa filterima Neo-sense, reverznom osmozom i Inno-sense) Luk (1/4 inča, beli) - 4 komada Klipsa odvoda - 1 komad Cevi za vodu (dvostruka, ¼ inča) - 5m Adapter ½ (ventil 1/4) - 1 komad Antibakterijski filter – 1 komad Klipse x 2
MONTAŽA
Prodavac obezbeđuje BESPLATNU montažu. EDELWASSER je uređaj za prečišćavanje vode, dizajniran da se smesti na radnu površinu sudopere. Instalaciju uređaja, stavljanje u rad i održavanje treba da obavlja jedino ovlašćeno osoblje Zepterovog servisa. Za pripremu mesta instalacije preporučujemo: • Udaljenost između mesta konekcije i mesta instalacije uređaja maksimalno 1.5 m • Udaljenost između uređaja i izvora vode ne više od 3 metra • Udaljenost od odvoda ne duža od 3 m • Dimenzije predviđenog mesta instalacije bi trebale odgovarati dimenziji EDELWASSER uređaja. Preporučuje se instalacija uređaja blizu sudopere kako bi creva za dovod i odvod vode bila lako dostupna. Napomena: Zavisno od mesta instalacije i tehničkih mogućnosti povezivanja na sistem navodnjavanja, moguće je da će biti potrebno probušiti rupu – na primer na radnoj površini kuhinje. Zbog toga bilo kakav dodatni posao za pripremu mesta instalacije i spajanje uređaja (poput specijalnih bušenja rupa u kamenu, mermeru i ostalim tvrdim površinama, adaptacija odvodnog sistema, instalacija odvojenog vodovodnog sistema, dodatni ventili i spojevi) mora biti uradjen od strane kupca na njegov vlastiti trošak. Zepter pruža standardnu/osnovnu uslugu instalacije na pripremljenu infrastrukturu sa jednostavnim bušenjem radne površine u kuhinji.
PROIZVEDENO U
Koreja
GARANCIJA
2 godine (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru)
SERTIFIKATI/DEKLARACIJE
Izjava o usaglašenosti sa Regulativom (EC) Nº1935/2004 za materijale i stvari koji dolaze u dodir sa hranom.
Podelite na:

Kolačići

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.