Pozovite prijatelja u Club Live 100

KOMBI ČINIJA 1,0 L / Ø 16 CM

Povećajte svoju Masterpiece kolekciju posuđa!

ISPORUKA DO 5 DANA

 
Zepter činije su odlične za pranje, seckanje, serviranje i čuvanje hrane. Uz činiju dobijate plastični poklopac koji savršeno naleže i omogućava čuvanje hrane na praktičan način. Činija se može koristiti kao deo Smart multisistema prilikom kuvanja na više nivoa, a takođe i za povećanje zapremine posude.
Duboka višenamenska činija, korisna i za kuvanje u sistemu i za čuvanje hrane!

Zepter inovacija:
  • može se koristiti kao poklopac za povećanje zapremine posude
  • za kuvanje u sistemu
  • može se koristiti kao grejna površina
  • može se koristiti za čuvanje hrane
ŠIFRA PROIZVODA
Z-CB16
NAZIV PROIZVODA
KOMBI ČINIJA 1,0 L / Ø 16 CM
BRUTO TEŽINA [KG]
0,65
NETO TEŽINA (KG)
0,53
PROIZVOĐAČ
HOME ART & SALES SERVICES AG, Sihleggstrasse 23, 8832 Wollerau - Švajcarska
PRIMENA
Koristi se za čuvanje hrane, za kuvanje u sistemu i za serviranje
PROIZVEDENO U
Italija
GARANCIJA
Garancija na najmanje 30 godina za besplatnu popravku ili kompletnu zamenu svih proizvoda od Zepter metala u slučaju neispravnosti u materijalu ili izradi. Garancija na 24 meseci za zamenu delova koji nisu izrađeni od Zepter metala 316L i 304. Digitalni i analogni termokontrolori takođe su obuhvaćeni garancijom na 24 meseca. Ne stavljajte Zepter termokontrolor u rernu, mašinu za sudove ili na zagrejane površine i nemojte ga izlagati visokim temperaturama. Garancija za plastične delove je 24 meseca. Nemojte ih stavljati u rernu i ne izlažite ih visokim temperaturama. Zepter daje garanciju za pozlatu na svim svojim proizvodima. Ova garancija ne obuhvata estetske promene usled uobičajenog habanja koje ne utiču na performanse proizvoda, kao i štetu nastalu usled nepravilne upotrebe proizvoda. Garanciju možete iskoristiti samo uz originalni dokaz o kupovini, te vas molimo da sačuvate račun.
VRSTA ČELIKA
AISI 316 L-304
KAPACITET
1.0l
PREČNIK
16cm
SERTIFIKATI/DEKLARACIJE
Deklaracija o usaglašenosti sa Direktivama 1935/04/EC i EU 10/2011 koja potvrđuje da su korišćeni materijali i proizvodi namenjeni za kontakt s hranom, 2023/06/EC – deklaracija koja potvrđuje usaglašenost sa ograničenjima za opasne supstance, 97/23/EC – standard EN12788 – deklaracija koja potvrđuje da su ispunjeni zahtevi koji se odnose na posude za kuvanje pod pritiskom za kućnu upotrebu.
POGODNO ZA KORIŠĆENJE U RERNI
Da
POGODNO ZA PRANJE U MAŠINI ZA SUDOVE
Da
Podelite na:

Kolačići

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.