Pozovite prijatelja u Club Live 100

POSUDA 3,0 L / Ø 20 CM

ZLATNI STANDARD U PRAVILNOJ PRIPREMI HRANE

ISPORUKA DO 5 DANA

 
Masterpiece posuda za kuvanje prečnika 20 cm izrađena je od Zepter superiornog metala 316L i ima doživotnu garanciju. Omogućava kuvanje bez dodavanja masnoća, na niskim temperaturama, bez opasnih otrova. Troslojno akutermno-kompaktno dno najnovije tehnologije ravnomerno distribuira toplotu po celoj posudi, a rezultat je ukusno pripremljena hrana.
PRAVILNO PRIPREMLJENA ZDRAVA HRANA, BEZ MASNOĆA - UKUSNIJE I ZDRAVIJE


Najsavremenije Masterpiece posuđe od Zepter superior metala imaju doživotnu garanciju i izrađene su od zdravog materijala, bez upotrebe hemijskih prevlaka. ’Non-stick’ prevlake napravljene su od veštačke supstance politetrafluoroetilena (PTFE). Ta materija nije otporna na ogrebotine i oštećenja, a pored toga, sadrži perfluorooktansku kiselinu (PFOA), koja je kancerogena.
Nema otrovnu prevlaku;
 
  • Nije rizična po zdravlje, jer površina posude ne sadrži bilo kakve hemikalije ili zagađivače i prilikom zagrevanja ne dolazi do ispuštanja otrovnih isparenja;
  • Prevlaka se ne ljušti i ne otpada;
  • Površina je otporna na ogrebotine: kuhinjski pribor (posebno onaj od nerđajućeg čelika) ne može je oštetiti;
  • Apsolutno je otporna na koroziju;
  • Specijalna ivica posude omogućava lako sipanje, bez podlivanja;
  • Krajnji rezultat je zdravije kuvanje.
ŠIFRA PROIZVODA
Z-2030
NAZIV PROIZVODA
POSUDA 3,0 L / Ø 20 CM
BRUTO TEŽINA [KG]
2,48
NETO TEŽINA (KG)
2,02
PRIMENA
Pogodno za živinu, meso, pečenje, pirinač, testenine, rižoto, povrće, supe, čili, kari, morske plodove, krompir, mahunarke…
PROIZVOĐAČ
HOME ART. & SALES SERVICES AG, Sihleggstrasse 23, 8832 Wollerau - Švajcarska
PROIZVEDENO U
Italija
VRSTA ČELIKA
AISI 316 L-304
VISINA POSUDE
9,7 cm
KAPACITET
3 L
PREČNIK
20 cm
POGODNO ZA PRANJE U MAŠINI ZA SUDOVE
DA
POGODNO ZA KORIŠĆENJE U RERNI
DA
GARANCIJA
Besplatna garancija u periodu od 30 godina (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru + Ugovorena garancija - 28 godina po isteku zakonske garancije) na popravke ili zamenu u punom obimu na sve proizvode izradene od Zepter metala za slucajeve grešaka u materijalu ili proizvodnji. Zepter daje 24 meseca garancije (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru) na delove koji nisu izradeni od Zepter metala 316L i 304. Digitalni I analogni Zepter termokontrolori su takode pokriveni garancijom u trajanju od 24 meseca (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru). Ne stavljajte Zepter termokontrolor u rernu, mašinu za pranje sudova ili na vruce površine, i ne izlažite ga visokim temperaturama. Plasticni delovi su pokriveni garancijom u trajanju od 24 meseca (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru). Ne stavljajte ih u rernu i ne izlažite ih visokim temperaturama. Zepter daje garanciju (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru) na pozlatu na svim proizvodima. Garancija ne pokriva: estetske promene koje su nastale normalnim korišcenjem i koje ne uticu na performanse proizvoda i oštecenja nastala nepravilnom upotrebom proizvoda. Kako biste imali pravo na garanciju, morate imati dokaz o kupovini, molimo sacuvajte ga.
SERTIFIKATI/DEKLARACIJE
Izjava o usklađenosti sa direktivama: 1935/04/EC i EU 10/2011 - izjava koja potvrđuje da su korišćeni materijali i proizvodi namenjeni za kontakt sa hranom, 2023/06/EC - izjava koja potvrđuje usklađenost sa dobrom proizvođačkom praksom u poštovanju pravila u pogledu korišćenja materijala u kontaktu sa hranom, 2011/65 EU - izjava koja potvrđuje usklađenost sa ograničenjima opasnih materija.
Podelite na:

Povezani proizvodi

Kolačići

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.