Pozovite prijatelja u Club Live 100

POSUDA 1,5 L / Ø 20 CM

ISPORUKA DO 5 DANA

 
Najsavremenija Zepter tehnologija i najbolji, najskuplji materijali čuvaju vitamine, minerale i proteine u hrani, kao i njene prirodne ukuse i arome – omogućavaju da ona ostane zdrava i ukusna. Skuvana hrana je zdrava i sadrži manje kalorija, zato što su sačuvane njene nutritivne vrednosti. Pripremajte zdravu hranu, uživajte u njoj i živite duže i bolje. 
 
KUVANJE NA ZDRAV NAČIN, BEZ UPOTREBE HEMIKALIJA

Dokazano je da Zepter posuđe ima najbolje performanse na svetu, koje će vam omogućiti pripremu omiljenih jela. Ova posuda je izrađena od Zepter superior metala 316L vrhunskog kvaliteta, ima dršku koja ostaje hladna na dodir i ne kliza iz ruke, dok poklopac u obliku kupole čuva nutritivne vrednosti hrane. Najsavremenije Masterpiece posuđe od Zepter superior metala ima doživotnu garanciju i izrađeno je od materijala koji su neškodljivi i nisu prevučeni hemikalijama. Mnoge klasične ’non-stick’ prevlake napravljene su od veštačke supstance politetrafluoroetilena (PTFE). Taj materijal nije otporan na ogrebotine i oštećenja, a pored toga, sadrži perfluorooktansku kiselinu (PFOA), koja je kancerogena.
  • Nema otrovnu prevlaku;
  • Proizvod nije rizičan po zdravlje, jer površina posude ne sadrži bilo kakve hemikalije ili zagađivače i prilikom zagrevanja ne dolazi do ispuštanja otrovnih isparenja;
  • Prevlaka se ne ljušti i ne otpada;
  • Posuda traje doživotno i napravljena je od materijala koji je mnogo bolji provodnik toplote nego drugi materijali od kojih se izrađuje klasično posuđe;
  • Površina je otporna na ogrebotine: kuhinjski pribor (posebno onaj od nerđajućeg čelika) ne može je oštetiti;
  • Specijalna ivica posude omogućava lako sipanje, bez podlivanja;
  • Krajnji rezultat je zdravija i ukusnija hrana.
 
ŠIFRA PROIZVODA
Z-2015
NAZIV PROIZVODA
POSUDA 1,5 L / Ø 20 CM
BRUTO TEŽINA [KG]
1,91
NETO TEŽINA (KG)
1,81
PROIZVOĐAČ
Home Art & Sales Services AG, Sihleggstrasse 23, 8832 Wollerau, Švajcarska
PRIMENA
Posuđe je pogodno za kuvanje na klasičan način (uz dodavanje vode), za kuvanje bez dodavanja vode, prženje bez masnoće i za kuvanje na pari.
PROIZVEDENO U
Italija
POKAZATELJ TEMPERATURE
Analogni termokontrolor. Digitalni termokontrolor možete kupiti posebno (Šifra proizvoda: Z-DTC).
VISINA POSUDE
5.7cm
OBLIK POSUDE
20cm
KAPACITET
1.5 L
POGODNO ZA PRANJE U MAŠINI ZA SUDOVE
Da
POGODNO ZA KORIŠĆENJE U RERNI
Da
POGODNO ZA UPOTREBU SA SYNCRO CLIK POKLOPCEM
Da
GARANCIJA
Garancija na najmanje 30 godina za besplatnu popravku ili kompletnu zamenu svih proizvoda od Zepter metala u slučaju neispravnosti u materijalu ili izradi. Garancija na 24 meseci za zamenu delova koji nisu izrađeni od Zepter metala 316L i 304. Digitalni i analogni termokontrolori takođe su obuhvaćeni garancijom na 24 meseca. Ne stavljajte Zepter termokontrolor u rernu, mašinu za sudove ili na zagrejane površine i nemojte ga izlagati visokim temperaturama. Garancija za plastične delove je 24 meseca. Nemojte ih stavljati u rernu i ne izlažite ih visokim temperaturama. Zepter daje garanciju za pozlatu na svim svojim proizvodima. Ova garancija ne obuhvata estetske promene usled uobičajenog habanja koje ne utiču na performanse proizvoda, kao i štetu nastalu usled nepravilne upotrebe proizvoda. Garanciju možete iskoristiti samo uz originalni dokaz o kupovini, te vas molimo da sačuvate račun.
SERTIFIKATI/DEKLARACIJE
Deklaracija o usaglašenosti sa Direktivama 1935/04/EC i EU 10/2011 koja potvrđuje da su korišćeni materijali i proizvodi namenjeni za kontakt s hranom, 2023/06/EC – deklaracija koja potvrđuje usaglašenost sa ograničenjima za opasne supstance, 97/23/EC – standard EN12788 – deklaracija koja potvrđuje da su ispunjeni zahtevi koji se odnose na posude za kuvanje pod pritiskom za kućnu upotrebu.
Podelite na:

Kolačići

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.