Pozovite prijatelja u Club Live 100

POSUDA 2,0 L / Ø 20 CM

ZA ZDRAV ŽIVOT

ISPORUKA DO 15 DANA

 
Vodite računa o svojoj težini i uz pomoć Zepter posuđa, počnite da smanjujete unos kalorija za 1500 kalorija nedeljno. Već samim prelaskom sa posuđa lošeg kvaliteta na kvalitetno posuđe znatno ćete doprineti zdravlju vaše porodice. Jedinstven Zepter način kuvanja i kvalitetan metal omogućavaju ravnomerno prodiranje toplote i pripremu hrane u sopstvenim prirodnim sokovima, bez suvišne vode, ulja ili masti.
 
Zepter koristi posuđe koje ne sadrži opasne materijale ili prevlake; “non-stick” površina postiže se specijalnom tehnologijom koja menja strukturu metala, čineći ga apsolutno bezbednim za zdravlje. Masterpiece posude napravljene su od vrhunskog Zepter metala 316L, čiji troškovi proizvodnje su 50% veći nego kod nerđajućeg čelika 18/10, i koji je mnogo vredniji i dugotrajniji. Ovaj izvanredan metal je ekološki, neuništiv, otporan na mehanička i hemijska oštećenja, kao i na koroziju.

Metal 316L je neporozan, ne prima mirise hrane, ne menja boju i u njemu hrana ne zagoreva. Pored toga, maksimalno je neutralan, ne izaziva alergije i lak je za upotrebu i održavanje. Ovaj material koristi se isključivo onda kada postoji potreba za vrhunskim kvalitetom: u medicini, za implante, proteze, hirurške instrumente, za proizvodnju luksuznih proizvoda, ekskluzivnih satova, automobila i jahti. Zepter superiorni metal 316L je idealan i jedini pravi izbor za pravilnu pripremu zdrave hrane, za bolji i duži život.
ŠIFRA PROIZVODA
Z-2020/S
NAZIV PROIZVODA
POSUDA 2,0 L / Ø 20 CM
BRUTO TEŽINA [KG]
2,33
NETO TEŽINA (KG)
1,82
PRIMENA
Za kuvanje na klasičan način (uz dodavanje vode), kuvanje bez dodavanja vode, prženje bez masnoće i kuvanje na pari
PROIZVOĐAČ
HOME ART & SALES SERVICES AG, Sihleggstrasse 23, 8832 Wollerau - Švajcarska
PROIZVEDENO U
Italija
POKAZATELJ TEMPERATURE
Analogni termokontrolor. Digitalni termokontrolor možete kupiti posebno (Šifra proizvoda: Z-DTC).
VRSTA ČELIKA
AISI 316 L-304
VISINA POSUDE
7.5 cm
KAPACITET
2 L
PREČNIK
20 cm
POGODNO ZA KORIŠĆENJE U RERNI
Da
POGODNO ZA PRANJE U MAŠINI ZA SUDOVE
Da
POGODNO ZA UPOTREBU SA SYNCRO CLIK POKLOPCEM
Da
GARANCIJA
Garancija na najmanje 30 godina za besplatnu popravku ili kompletnu zamenu svih proizvoda od Zepter metala u slučaju neispravnosti u materijalu ili izradi. Garancija na 24 meseci za zamenu delova koji nisu izrađeni od Zepter metala 316L i 304. Digitalni i analogni termokontrolori takođe su obuhvaćeni garancijom na 24 meseca. Ne stavljajte Zepter termokontrolor u rernu, mašinu za sudove ili na zagrejane površine i nemojte ga izlagati visokim temperaturama. Garancija za plastične delove je 24 meseca. Nemojte ih stavljati u rernu i ne izlažite ih visokim temperaturama. Zepter daje garanciju za pozlatu na svim svojim proizvodima. Ova garancija ne obuhvata estetske promene usled uobičajenog habanja koje ne utiču na performanse proizvoda, kao i štetu nastalu usled nepravilne upotrebe proizvoda. Garanciju možete iskoristiti samo uz originalni dokaz o kupovini, te vas molimo da sačuvate račun.
SERTIFIKATI/DEKLARACIJE
Deklaracija o usaglašenosti sa Direktivama 1935/04/EC i EU 10/2011 koja potvrđuje da su korišćeni materijali i proizvodi namenjeni za kontakt s hranom, 2023/06/EC – deklaracija koja potvrđuje usaglašenost sa ograničenjima za opasne supstance, 97/23/EC – standard EN12788 – deklaracija koja potvrđuje da su ispunjeni zahtevi koji se odnose na posude za kuvanje pod pritiskom za kućnu upotrebu.
Podelite na:

Kolačići

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.