Pozovite prijatelja u Club Live 100

POSUDA 5,0 L / Ø 20 CM

ZVEZDA MEĐU MASTERPIECE POSUĐEM

ISPORUKA DO 5 DANA

 
Ova prelepo dizajnirana posuda je prava zvezda Zepter kolekcije posuđa i jedna od naših favorita. Tako je lepa i posebna, da je zovemo „princeza“. Svaka majka ima svoju princezu ili princa, a ova posuda je idealne veličine za pripremu odgovarajuće količine hrane za bebe i ostalih malih obroka za naše najmilije. Posuda je takođe dovoljno velika za pripremu raznih vrsta sosova i preliva.
 
 
MULTIFUNKCIONALNA POSUDA ZA PRIPREMU MALIH OBROKA I SOSOVA

Uživajte u prednostima najsavremenije tehnologije i fantastičnom Zepter dizajnu. Izaberite posudu iz našeg raznovrsnog asortimana za svoj sledeći kulinarski poduhvat. Zepter zatvoreni kružni ciklus omogućava da hranljiva tečnost ostane unutar posude, pa se hrana kuva u sopstvenim sokovima i nije potrebno dodavati vodu. Zamislite da pripremate mediteranski gulaš u jednoj posudi, sa paprikama, tikvicama, sočivom, slatkom alevom paprikom i majčinom dušicom; specijalitet od začinjene piletine u krem sosu, ili tradicionalni goveđi gulaš sa vinom, bez dodavanja ulja i vode i na niskoj temperaturi. Krajnji rezultat će biti ukusno jelo, koje budi apetit svojim prirodnim bojama, oblikom i teksturom hrane.
ŠIFRA PROIZVODA
Z-2050
NAZIV PROIZVODA
POSUDA 5,0 L / Ø 20 CM
BRUTO TEŽINA [KG]
2,88
NETO TEŽINA (KG)
2,34
PRIMENA
Za kuvanje na klasičan način (uz dodavanje vode), kuvanje bez dodavanja vode, prženje bez masnoće i kuvanje na pari
PROIZVOĐAČ
HOME ART. & SALES SERVICES AG, Sihleggstrasse 23 , 8832 Wollerau -Švajcarska
PROIZVEDENO U
Italija
VRSTA ČELIKA
AISI 316 L-304
VISINA POSUDE
16,3 CM
KAPACITET
5,0 L
PREČNIK
Ø20 CM
POGODNO ZA PRANJE U MAŠINI ZA SUDOVE
Da
POGODNO ZA KORIŠĆENJE U RERNI
Da
GARANCIJA
Garancija na najmanje 30 godina za besplatnu popravku ili kompletnu zamenu svih proizvoda od Zepter metala u slučaju neispravnosti u materijalu ili izradi. Garancija na 24 meseci za zamenu delova koji nisu izrađeni od Zepter metala 316L i 304. Digitalni i analogni termokontrolori takođe su obuhvaćeni garancijom na 24 meseca. Ne stavljajte Zepter termokontrolor u rernu, mašinu za sudove ili na zagrejane površine i nemojte ga izlagati visokim temperaturama. Garancija za plastične delove je 24 meseca. Nemojte ih stavljati u rernu i ne izlažite ih visokim temperaturama. Zepter daje garanciju za pozlatu na svim svojim proizvodima. Ova garancija ne obuhvata estetske promene usled uobičajenog habanja koje ne utiču na performanse proizvoda, kao i štetu nastalu usled nepravilne upotrebe proizvoda. Garanciju možete iskoristiti samo uz originalni dokaz o kupovini, te vas molimo da sačuvate račun.
SERTIFIKATI/DEKLARACIJE
Deklaracija o usaglašenosti sa Direktivama 1935/04/EC i EU 10/2011 koja potvrđuje da su korišćeni materijali i proizvodi namenjeni za kontakt s hranom, 2023/06/EC – deklaracija koja potvrđuje usaglašenost sa ograničenjima za opasne supstance, 97/23/EC – standard EN12788 – deklaracija koja potvrđuje da su ispunjeni zahtevi koji se odnose na posude za kuvanje pod pritiskom za kućnu upotrebu.
Podelite na:

Kolačići

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.