Pozovite prijatelja u Club Live 100

POSUDA 2,5 L / Ø 16 CM

ZVEZDA MEĐU MASTERPIECE POSUĐEM

ISPORUKA DO 5 DANA

 
Ova prelepo dizajnirana posuda je prava zvezda Zepter kolekcije posuđa. Idealne je veličine za pripremu odgovarajuće količine hrane za bebe i ostalih malih obroka za naše najmilije. Posuda je dovoljno velika za pripremu raznih vrsta sosova i preliva. 
 
MULTIFUNKCIONALNA POSUDA ZA PRIPREMU MALIH OBROKA I SOSOVA

Uživajte u prednostima najsavremenije tehnologije i fantastičnom Zepter dizajnu. Izaberite posudu iz našeg raznovrsnog asortimana za svoj sledeći kulinarski poduhvat. Zepter zatvoreni kružni ciklus omogućava da hranljiva tečnost ostane unutar posude, pa se hrana kuva u sopstvenim sokovima i nije potrebno dodavati vodu. Zamislite da pripremate mediteranski gulaš u jednoj posudi, sa paprikama, tikvicama, sočivom, slatkom alevom paprikom i majčinom dušicom; specijalitet od začinjene piletine u krem sosu, ili tradicionalni goveđi gulaš sa vinom, bez dodavanja ulja i vode i na niskoj temperaturi. Krajnji rezultat će biti ukusno jelo, koje budi apetit svojim prirodnim bojama, oblikom i teksturom hrane.
 
ŠIFRA PROIZVODA
Z-1625
NAZIV PROIZVODA
POSUDA 2,5 L / Ø 16 CM
BRUTO TEŽINA [KG]
2,04
NETO TEŽINA (KG)
1,64
PRIMENA
Tradicionalno kuvanje (sa vodom), kuvanje bez vode, pečenje bez masnoća, kuvanje na pari
PROIZVOĐAČ
HOME ART. & SALES SERVICES AG, Sihleggstrasse 23, 8832 Wollerau - Švajcarska
PROIZVEDENO U
Italija
VRSTA ČELIKA
AISI 316 L-304
VISINA POSUDE
12,5 CM
KAPACITET
2,5 L
PREČNIK
Ø16 CM
POGODNO ZA PRANJE U MAŠINI ZA SUDOVE
Da
POGODNO ZA KORIŠĆENJE U RERNI
Da
GARANCIJA
Besplatna garancija u periodu od 30 godina (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru + Ugovorena garancija - 28 godina po isteku zakonske garancije) na popravke ili zamenu u punom obimu na sve proizvode izradene od Zepter metala za slučajeve grešaka u materijalu ili proizvodnji. Zepter daje 24 meseca garancije (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru) na delove koji nisu izrađeni od Zepter metala 316L i 304. Digitalni i analogni Zepter termokontrolori su takođe pokriveni garancijom u trajanju od 24 meseca (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru). Ne stavljajte Zepter termokontrolor u rernu, mašinu za pranje sudova ili na vruće površine, i ne izlažite ga visokim temperaturama. Plasticni delovi su pokriveni garancijom u trajanju od 24 meseca (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru). Ne stavljajte ih u rernu i ne izlažite ih visokim temperaturama. Zepter daje garanciju (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru) na pozlatu na svim proizvodima. Garancija ne pokriva: estetske promene koje su nastale normalnim korišćenjem i koje ne utiču na performanse proizvoda i oštecenja nastala nepravilnom upotrebom proizvoda. Kako biste imali pravo na garanciju, morate imati dokaz o kupovini, molimo sačuvajte ga.
SERTIFIKATI/DEKLARACIJE
Izjava o usklađenosti sa direktivama: 1935/04/EC i EU 10/2011 - izjava koja potvrđuje da su korišćeni materijali i proizvodi namenjeni za kontakt sa hranom, 2023/06/EC - izjava koja potvrđuje usklađenost sa dobrom proizvođačkom praksom u poštovanju pravila u pogledu korišćenja materijala u kontaktu sa hranom, 2011/65 EU - izjava koja potvrđuje usklađenost sa ograničenjima opasnih materija.
Podelite na:

Kolačići

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.