Pozovite prijatelja u Club Live 100

ČINIJA ZA SERVIRANJE 0,6 L / Ø 16 CM

Savršen dodatak vašoj Masterpiece kolekciji posuđa!

ISPORUKA DO 5 DANA

 
Idealna za serviranje omiljenih jela, za podgrevanje ili kao deo Smart multisistema za kuvanje na više nivoa. Apsolutno otporna na oštećenja zahvaljujući URA tehnologiji, napravljena od Zepter superiornog metala 316L.
Činije za serviranje praktične su za kuvanje u sistemu kao i za serviranje hrane.

Zepter inovacija:
  • različite veličine
  • duboke ili plitke činije
  • za sve vrste hrane
ŠIFRA PROIZVODA
Z-SB16D
NAZIV PROIZVODA
ČINIJA ZA SERVIRANJE 0,6 L / Ø 16 CM
BRUTO TEŽINA [KG]
0,53
NETO TEŽINA (KG)
0,42
PROIZVOĐAČ
HOME ART & SALES SERVICES AG, Sihleggstrasse 23, 8832 Wollerau - Švajcarska
VRSTA ČELIKA
AISI 304
PRIMENA
Za serviranje hrane i za kuvanje u sistemu
PREČNIK
16cm
PROIZVEDENO U
Italija
POGODNO ZA KORIŠĆENJE U RERNI
Da
POGODNO ZA PRANJE U MAŠINI ZA SUDOVE
Da
GARANCIJA
Garancija na najmanje 30 godina za besplatnu popravku ili kompletnu zamenu svih proizvoda od Zepter metala u slučaju neispravnosti u materijalu ili izradi. Garancija na 24 meseci za zamenu delova koji nisu izrađeni od Zepter metala 316L i 304. Digitalni i analogni termokontrolori takođe su obuhvaćeni garancijom na 24 meseca. Ne stavljajte Zepter termokontrolor u rernu, mašinu za sudove ili na zagrejane površine i nemojte ga izlagati visokim temperaturama. Garancija za plastične delove je 24 meseca. Nemojte ih stavljati u rernu i ne izlažite ih visokim temperaturama. Zepter daje garanciju za pozlatu na svim svojim proizvodima. Ova garancija ne obuhvata estetske promene usled uobičajenog habanja koje ne utiču na performanse proizvoda, kao i štetu nastalu usled nepravilne upotrebe proizvoda. Garanciju možete iskoristiti samo uz originalni dokaz o kupovini, te vas molimo da sačuvate račun.
SERTIFIKATI/DEKLARACIJE
Deklaracija o usaglašenosti sa Direktivama 1935/04/EC i EU 10/2011 koja potvrđuje da su korišćeni materijali i proizvodi namenjeni za kontakt s hranom, 2023/06/EC – deklaracija koja potvrđuje usaglašenost sa ograničenjima za opasne supstance, 97/23/EC – standard EN12788 – deklaracija koja potvrđuje da su ispunjeni zahtevi koji se odnose na posude za kuvanje pod pritiskom za kućnu upotrebu.
Podelite na:

Kolačići

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.