Pozovite prijatelja u Club Live 100

SISTEM ZA KUVANJE NA PARI 4,0 L / Ø 18 CM

IDEALNO ZA BRZU PRIPREMU OSETLJIVIH NAMIRNICA

ISPORUKA DO 15 DANA

Iako izvanredne karakteristike Zepter Masterpiece posuđa omogućavaju kuvanje bez dodavanja vode na niskim temperaturama, neke namirnice zahtevaju posebno pažljivu pripremu. Korpice za paru obezbeđuju potrebnu udaljenost između namirnica i ugrejanog dna posude prilikom pripreme spanaća, fileta ribe ili knedlica. Na čeličnoj korpici se nalazi više od 500 rupica, pa vodena para slobodno cirkuliše i namirnice se kuvaju brže i bolje.
SAČUVAJTE PRIRODNI UKUS I HRANLJIVE SASTOJKE U SISTEMU KORPICA ZA PARU

Multifunkcionalna korpica za paru koristi se za kuvanje pojedinačnih jela ili kao deo sistema za istovremenu pripremu 2 - 3 jela na istom izvoru toplote. Pored toga, može se koristiti za pranje i ceđenje povrća, salata, testenine i voća.
Sistem korpica za paru može se koristiti u kombinaciji sa revolucionarnim Syncro-Clik® sistemom za kuvanje pod pritiskom. Sipajte vodu u Masterpiece posudu, stavite korpicu i dodajte sastojke, zatvorite Syncro-Clik® poklopcem, i jelo će biti gotovo za nekoliko minuta. Priprema zdrave hrane je tako jednostavna i laka! Zepter kuvanje na pari pod pritiskom je brzo, jer skraćuje vreme kuvanja do 80%, a takođe je i ekonomično, jer štedi do 70% energije. I to nije kraj primene korpice za paru: možete je koristiti za razne načine pripremanja hrane - kuvanje na pari, dinstanje, kuvanje na pari uz dodavanje aromatičnih začina, kuvanje u posudi uronjenoj u veću posudu sa vrućom vodom itd.

OSTALE KARAKTERISTIKE PROIZVODA:
 
  • Otvori u obliku slova „Z“ omogućavaju ulazak pare u korpicu.
 
  • Specijalno dizajnirano udubljenje na ivici korpice za paru olakšava slaganje elemenata Masterpiece sistema za istovremenu pripremu 2 do 3 jela, a takođe omogućava bolje iskorišćenje prostora za odlaganje.
 
  • Drška koja se skida olakšava čišćenje i odlaganje.
 
ŠIFRA PROIZVODA
Z-420-18
NAZIV PROIZVODA
SISTEM ZA KUVANJE NA PARI 4,0 L / Ø 18 CM
BRUTO TEŽINA [KG]
1,1
NETO TEŽINA (KG)
0,92
PRIMENA
Kuvanje na paru, pranje, ceđenje, serviranje, čuvanje hrane
PROIZVOĐAČ
HOME ART. & SALES SERVICES AG, Sihleggstrasse 23, 8832 Wollerau - Švajcarska
PROIZVEDENO U
Italija
VRSTA ČELIKA
AISI 304
VISINA POSUDE
14.3 cm
KAPACITET
4.0 L
PREČNIK
18
POGODNO ZA PRANJE U MAŠINI ZA SUDOVE
DA
POGODNO ZA KORIŠĆENJE U RERNI
DA
GARANCIJA
Besplatna garancija u periodu od 30 godina (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru + Ugovorena garancija - 28 godina po isteku zakonske garancije) na popravke ili zamenu u punom obimu na sve proizvode izradene od Zepter metala za slucajeve grešaka u materijalu ili proizvodnji. Zepter daje 24 meseca garancije (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru) na delove koji nisu izradeni od Zepter metala 316L i 304. Digitalni I analogni Zepter termokontrolori su takode pokriveni garancijom u trajanju od 24 meseca (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru). Ne stavljajte Zepter termokontrolor u rernu, mašinu za pranje sudova ili na vruce površine, i ne izlažite ga visokim temperaturama. Plasticni delovi su pokriveni garancijom u trajanju od 24 meseca (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru). Ne stavljajte ih u rernu i ne izlažite ih visokim temperaturama. Zepter daje garanciju (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru) na pozlatu na svim proizvodima. Garancija ne pokriva: estetske promene koje su nastale normalnim korišcenjem i koje ne uticu na performanse proizvoda i oštecenja nastala nepravilnom upotrebom proizvoda. Kako biste imali pravo na garanciju, morate imati dokaz o kupovini, molimo sacuvajte ga.
SERTIFIKATI/DEKLARACIJE
Izjava o usklađenosti sa direktivama: 1935/04/EC i EU 10/2011 - izjava koja potvrđuje da su korišćeni materijali i proizvodi namenjeni za kontakt sa hranom, 2023/06/EC - izjava koja potvrđuje usklađenost sa dobrom proizvođačkom praksom u poštovanju pravila u pogledu korišćenja materijala u kontaktu sa hranom, 2011/65 EU - izjava koja potvrđuje usklađenost sa ograničenjima opasnih materija, 97/23/EC – standardna EN12788 - izjava koja potvrdjuje da su bezbednosni zahtevi za kuvanje pod pritiskom ispunjeni.
Podelite na:

Kolačići

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.