Pozovite prijatelja u Club Live 100

KORPICA ZA KUVANJE NA PARI 2,0 L / Ø 18 CM

KUVANJE NA PARI I KUVANJE POD PRITISKOM U KOMBINACIJI!

ISPORUKA DO 5 DANA

Korpica za paru je idealna za kuvanje hrane koja zahteva pažljivu pripremu! Koristite ih da biste odmakli hranu od vrućeg dna posude, kao na primer, prilikom pripreme spanaća, ribljih fileta ili knedli. Na ovaj način ćete sačuvati prirodne vitamine i proteine u namirnicama.
 
Još jednom, Zepter vam predstavlja najsavremeniju tehnologiju i performanse! 

Sa sistemom korpica za paru možete udvostručiti performanse vašeg Zepter Masterpiece posuđa, pretvarajući ga u posuđe za kuvanje na pari + pod pritiskom! Zahvaljujući kombinaciji kuvanja na pari i pod pritiskom, sa sistemom korpica za paru kuvanje će biti brže, lakše, i što je najvažnije - zdravije!
 
Vodena para i pritisak – cela filozofija u korpici:
  • ušteda vremena: tehnika kuvanja pod pritiskom skraćuje vreme kuvanja do 80%
  • svojstva hrane i njene prirodne arome ostaju sačuvani: kuvanjem na pari sva hranljivost namirnica ostaje sačuvana
  • ušteda energije: različite vrste hrane možete pripremati istovremeno, u sistemu, čime skraćujete vreme kuvanja i smanjujete potrošnju energije
  • pranje u mašini za pranje posuđa i praktično odlaganje: specijalne drške se skidaju radi lakšeg odlaganja
  • kuvanje na pari, pri čemu vaš dom neće biti ispunjen parom i jakim mirisima.
ŠIFRA PROIZVODA
Z-420-18C
NAZIV PROIZVODA
KORPICA ZA KUVANJE NA PARI 2,0 L / Ø 18 CM
BRUTO TEŽINA [KG]
0,5
NETO TEŽINA (KG)
0,45
PRIMENA
Kuvanje na pari, ceđenje, pranje, serviranje, podgrevanje, čuvanje
PROIZVOĐAČ
HOME ART & SALES SERVICES AG, Sihleggstrasse 23, 8832 Wollerau - Švajcarska
PROIZVEDENO U
Italija
MATERIJAL
AISI 304
PREČNIK
18cm
VISINA POSUDE
8.15cm
KAPACITET
2.0l
POGODNO ZA PRANJE U MAŠINI ZA SUDOVE
Da
GARANCIJA
Garancija na najmanje 30 godina za besplatnu popravku ili kompletnu zamenu svih proizvoda od Zepter metala u slučaju neispravnosti u materijalu ili izradi. Garancija na 24 meseci za zamenu delova koji nisu izrađeni od Zepter metala 316L i 304. Digitalni i analogni termokontrolori takođe su obuhvaćeni garancijom na 24 meseca. Ne stavljajte Zepter termokontrolor u rernu, mašinu za sudove ili na zagrejane površine i nemojte ga izlagati visokim temperaturama. Garancija za plastične delove je 24 meseca. Nemojte ih stavljati u rernu i ne izlažite ih visokim temperaturama. Zepter daje garanciju za pozlatu na svim svojim proizvodima. Ova garancija ne obuhvata estetske promene usled uobičajenog habanja koje ne utiču na performanse proizvoda, kao i štetu nastalu usled nepravilne upotrebe proizvoda. Garanciju možete iskoristiti samo uz originalni dokaz o kupovini, te vas molimo da sačuvate račun.
SERTIFIKATI/DEKLARACIJE
Deklaracija o usaglašenosti sa Direktivama 1935/04/EC i EU 10/2011 koja potvrđuje da su korišćeni materijali i proizvodi namenjeni za kontakt s hranom, 2023/06/EC – deklaracija koja potvrđuje usaglašenost sa ograničenjima za opasne supstance, 97/23/EC – standard EN12788 – deklaracija koja potvrđuje da su ispunjeni zahtevi koji se odnose na posude za kuvanje pod pritiskom za kućnu upotrebu.
Podelite na:

Kolačići

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.