Pozovite prijatelja u Club Live 100

ČINIJA ZA KUVANJE NA PARI 2,0 L / Ø 18 CM

ISPORUKA DO 5 DANA

 
Sistem korpica za paru, kao i cela Zepter Masterpiece kolekcija, namenjen je za pripremanje zdrave hrane bez dodavanja masnoće ili soli, čime se pojačava prirodan ukus hrane i čuvaju hranljiva svojstva. Kompletirajte svoju kolekciju Zepter posuđa sistemom korpica za paru!
Više od 500 perforacija na čeličnoj korpici omogućavaju cirkulisanje pare i brzo kuvanje.

Para ulazi u korpicu kroz specijalne otvore u obliku slova „Z“. 

Специальные отверстия для пара в форме буквы Z позволяют пару проникать в корзину.
Specijalni urezi omogućavaju slaganje korpica u sistem.

Специальные выемки позволяют составлять элементы в Систему для приготовления на пару.
Drška koja se skida olakšava čišćenje i odlaganje.

Съемная ручка для удобства чистки и хранения.

Sistem korpica za paru je multifunkicionalan i potpuno će promeniti vaš pristup kuvanju. Koristite sistem korpica za paru za pripremanje svih vrsta obroka i ne samo što ćete biti zadovoljni rezultatima, već ćete uštedeti i vreme i novac i još više ćete uživati u obrocima sa svojom porodicom!
 

 
ŠIFRA PROIZVODA
Z-420-18S
NAZIV PROIZVODA
ČINIJA ZA KUVANJE NA PARI 2,0 L / Ø 18 CM
BRUTO TEŽINA [KG]
0,5
NETO TEŽINA (KG)
0,43
Podelite na:

Kolačići

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.