Pozovite prijatelja u Club Live 100

POSUDA SA PERFORIRANIM DNOM 2,8 L / Ø 20 CM

KUVANJE NA PARI I CEĐENJE – SVE U JEDNOM!

ISPORUKA DO 5 DANA

Višenamenska posuda sa perforiranim dnom je savršena za pranje povrća i voća, kao i za ceđenje testenina, povrća i ostalih sastojaka. Takođe se može koristiti kao element inovativnog Zepter sistema za kuvanje na pari, a Zepter superiorni metal vrhunskog kvaliteta 316L obezbeđuje pravilan proces kuvanja zdrave hrane. Postavite posudu sa perforiranim dnom na posudu istog prečnika, i možete da kuvate povrće i ribu na pari, dok se u donjoj posudi kuva drugo jelo na istom izvoru toplote.
JEDINSTVENA VIŠENAMENSKA POSUDA SA PERFORIRANIM DNOM
Pripremite istovremeno 2 -3 jela na jednoj ringli, na niskim temperaturama, koristeći superzdrav, ekonomičan Zepter sistem. Kombinacijom posude sa perforiranim dnom sa ostalim elementima Zepter Masterpiece kolekcije dobijamo „ sistem“ posuda složenih jedna na drugu, koje se koriste za kuvanje različitih jela na jednoj ringli, čime se štedi vreme i do 70% energije. Zepter sistem takođe omogućava uštedu prostora, kao i bolju organizaciju kuhinjskih ormarića i polica. 

Naučno je dokazano da se kuvanjem uništavaju nutritivne vrednosti hrane. Masterpiece posuđe za kuvanje na pari ne dozvoljava da namirnice dođu u kontakt sa vodom, jer se hrana kuva na pari bez dodavanja vode u posudu, čime prirodni hranljivi sastojci, vitamini i minerali ostaju sačuvani.

Drške posude sa perforiranim dnom specijalno su dizajnirane da se nikada ne pregrevaju, zahvaljujući patentiranoj tehnologiji koja obezbeđuje minimalnu kontaktnu površinu sa telom posude. Njihov ergonomski, moderan dizajn omogućava sigurno držanje i lako rukovanje. Još jedno praktično rešenje je da drške mogu poslužiti kao oslonac za poklopac.

Medicinska istraživanja su pokazala da je nepravilna ishrana glavni uzrok svih najtežih hroničnih oboljenja u svetu (epidemija gojaznosti, hipertenzija, kardiovaskularne bolesti, dijabetes i karcinom). Nepravilna ishrana, pogrešna priprema hrane i loše posuđe su glavni uzroci srčanih oboljenja – ubica br. 1 u svetu. Nepotrebno kuvamo povrće u vodi i rezultat toga je da jedemo hranu smanjene nutritivne vrednosti, koja daje kratkotrajan lažan osećaj sitosti; ubrzo ponovo osećamo glad i uzimamo još takve obezvređene hrane.

Zepter ima najbolje rešenje: naša najnovija inovativna tehnologija omogućava kuvanje hrane bez dodavanja vode, na niskim temperaturama, pri čemu hranjivi sastojci ostaju sačuvani. Zepter vam pomaže da ostanete zdravi - za bolji i duži život.
 
ŠIFRA PROIZVODA
Z-S20
NAZIV PROIZVODA
POSUDA SA PERFORIRANIM DNOM 2,8 L / Ø 20 CM
BRUTO TEŽINA [KG]
1,08
NETO TEŽINA (KG)
0,88
PRIMENA
Za posuđe Zepter prečnika 16 i 20 cm. Pranje, ceđenje, ispiranje, kuvanje na pari, kuvanje u sistemu.
PROIZVOĐAČ
HOME ART. & SALES SERVICES AG, Sihleggstrasse 23, 8832 Wollerau - Švajcarska
PROIZVEDENO U
Italija
VRSTA ČELIKA
AISI -304
VISINA POSUDE
10.1 cm
KAPACITET
2.8 L
PREČNIK
20 cm
POGODNO ZA PRANJE U MAŠINI ZA SUDOVE
DA
POGODNO ZA KORIŠĆENJE U RERNI
DA
POGODNO ZA UPOTREBU SA SYNCRO CLIK POKLOPCEM
NE
GARANCIJA
Besplatna garancija u periodu od 30 godina (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru + Ugovorena garancija - 28 godina po isteku zakonske garancije) na popravke ili zamenu u punom obimu na sve proizvode izradene od Zepter metala za slucajeve grešaka u materijalu ili proizvodnji. Zepter daje 24 meseca garancije (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru) na delove koji nisu izradeni od Zepter metala 316L i 304. Digitalni I analogni Zepter termokontrolori su takode pokriveni garancijom u trajanju od 24 meseca (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru). Ne stavljajte Zepter termokontrolor u rernu, mašinu za pranje sudova ili na vruce površine, i ne izlažite ga visokim temperaturama. Plasticni delovi su pokriveni garancijom u trajanju od 24 meseca (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru). Ne stavljajte ih u rernu i ne izlažite ih visokim temperaturama. Zepter daje garanciju (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru) na pozlatu na svim proizvodima. Garancija ne pokriva: estetske promene koje su nastale normalnim korišcenjem i koje ne uticu na performanse proizvoda i oštecenja nastala nepravilnom upotrebom proizvoda. Kako biste imali pravo na garanciju, morate imati dokaz o kupovini, molimo sacuvajte ga.
SERTIFIKATI/DEKLARACIJE
Izjava o usklađenosti sa direktivama: 1935/04/EC i EU 10/2011 - izjava koja potvrđuje da su korišćeni materijali i proizvodi namenjeni za kontakt sa hranom, 2023/06/EC - izjava koja potvrđuje usklađenost sa dobrom proizvođačkom praksom u poštovanju pravila u pogledu korišćenja materijala u kontaktu sa hranom, 2011/65 EU - izjava koja potvrđuje usklađenost sa ograničenjima opasnih materija.
Podelite na:

Kolačići

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.