Pozovite prijatelja u Club Live 100

TIGANJ sa poklopcem i termokontrolorom 3,8 L / Ø 28 CM

AKO ŽELITE ZDRAVLJE, KVALITET I UŠTEDU - IZABERITE ZEPTER

ISPORUKA DO 5 DANA

Kuvanjem u Masterpiece tiganju štedite novac, jer trošite manje električne energije ili gasa; trošite manje novca na namirnice, jer koristite manje ulja, masnoća i soli; i čuvate zdravlje prženjem bez dodavanja masnoća, u ’non-stick’ posuđu. Superiorni metal 316L koji se koristi za izradu Zepter posuđa je zdrav materijal koji se koristi u proizvodnji kvalitetnih hirurških instrumenata. Tiganj prečnika 28 cm ima kupolast poklopac i dve drške koje ostaju hladne na dodir.
ŽIVITE ZDRAV, DUŽI ŽIVOT – KUVAJTE BEZ HEMIKALIJA
Zepter je poznat po dugotrajnom i neuništivom posuđu, a takođe i kao svetski lider u oblasti zdravog kuvanja. Konvencionalne ’non-stick’ prevlake napravljene su od veštačke supstance politetrafluoroetilena (PTFE). Ta materija nije otporna na ogrebotine i oštećenja, a pored toga, sadrži perfluorooktansku kiselinu (PFOA), koja je kancerogena. 
Najnovija Zepter URA tehnologija ne koristi prevlake, već transformiše strukturu površine posude sa unutrašnje strane u potpuno bezbednu, dugotrajnu ’non-stick’ površinu, koja ima brojne prednosti:
 
  • ’Non-stick’ površina je deo posude i nema otrovnu prevlaku;
  • Nije rizična po zdravlje, jer površina tiganja ne sadrži bilo kakve hemikalije ili zagađivače i prilikom zagrevanja tiganja ne dolazi do ispuštanja otrovnih isparenja;
  • Prevlaka se ne ljušti i ne otpada;
  • Tiganj traje doživotno i napravljen je od materijala koji je mnogo bolji provodnik toplote nego drugi materijali od kojih se izrađuje klasično posuđe;
  • Površina je otporna na ogrebotine: kuhinjski pribor (posebno onaj od nerđajućeg čelika) ne može je oštetiti;
  • Apsolutno je otporna na koroziju;
  • Kada se dodirne, površina dna tiganja deluje kao da je nauljena;
  • Specijalna ivica posude omogućava lako sipanje, bez podlivanja;
  • Krajnji rezultat je zdravije kuvanje.

Zepter URA tehnologija zasnovana je na revolucionarnom naučnom dostignuću - postupku kojim se povećava koncentracija hroma na površini dna posude. URA tehnogijom se skoro udvostručuje sadržaj hroma na površini posude do dubine od 0,5 do 1 mikrona, pa dno obrađeno na takav način postaje neprianjajuće (’non-stick’). 

KUPOLAST POKLOPAC ima ergonomsku dršku, koja je uvek hladna na dodir i može se skinuti pre pranja ili stavljanja u rernu.  Poklopac omogućava Zepter zatvoreni kružni ciklus, u kome se hrana kuva u sopstvenim sokovima na niskoj temperaturi, pa dobijamo zdravo, hranljivo jelo, u kome su sačuvani svi vitamini, minerali i nutritivne vrednosti.

ZDRAVIJE PRŽENJE: Jedinstvena kombinacija Zepter superiornog metala 316L, akutermno-kompaktnog dna i specijalnog dizajna omogućava kuvanje bez dodavanja masnoće ili ulja, a što je najvažnije – na niskim temperaturama. Skuvana hrana je zdrava i sadrži manje kalorija, zato što su sačuvane njene nutritivne vrednosti. Takođe, ne sadrži otrovne, kancerogene masnoće.

LAKO ODRŽAVANJE: Masterpiece tiganji izrađeni su od kvalitetnog, neuništivog superiornog nerđajućeg čelika, koji nije porozan i ne puca, pa ne zadržava čestice i mirise hrane i zato se lako održava.

POBOLJŠANE PERFORMANSE: Akutermno-kompaktno dno, koje se sastoji od 3 sloja različitih metala, zadržava akumuliranu energiju i omogućava kuvanje na niskim temperaturama, čak i kada je temperatura značajno smanjena ili isključena. Ova izvanredna karakteristika omogućava dodatnu uštedu energije i sprečava gubitak dragocenih hranljivih sastojaka, pa je pripremljena hrana zdrava. Akutermno-kompaktno dno može se koristiti na svim izvorima toplote, uključujući indukcione.
 
ŠIFRA PROIZVODA
Z-FP2838-LSC
NAZIV PROIZVODA
TIGANJ sa poklopcem i termokontrolorom 3,8 L / Ø 28 CM
BRUTO TEŽINA [KG]
3,08
NETO TEŽINA (KG)
2,58
PRIMENA
Tradicionalno kuvanje (sa vodom), kuvanje bez vode, pečenje bez masnoća, kuvanje na pari
PROIZVOĐAČ
HOME ART. & SALES SERVICES AG, Sihleggstrasse 23, 8832 Wollerau - Švajcarska
PROIZVEDENO U
Italija
VRSTA ČELIKA
AISI 316 L-304
VISINA POSUDE
6.5 cm
KAPACITET
3.8 L
PREČNIK
28 cm
POGODNO ZA PRANJE U MAŠINI ZA SUDOVE
DA
POGODNO ZA KORIŠĆENJE U RERNI
DA
POGODNO ZA UPOTREBU SA SYNCRO CLIK POKLOPCEM
NE
GARANCIJA
Besplatna garancija u periodu od 30 godina (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru + Ugovorena garancija - 28 godina po isteku zakonske garancije) na popravke ili zamenu u punom obimu na sve proizvode izradene od Zepter metala za slucajeve grešaka u materijalu ili proizvodnji. Zepter daje 24 meseca garancije (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru) na delove koji nisu izradeni od Zepter metala 316L i 304. Digitalni I analogni Zepter termokontrolori su takode pokriveni garancijom u trajanju od 24 meseca (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru). Ne stavljajte Zepter termokontrolor u rernu, mašinu za pranje sudova ili na vruce površine, i ne izlažite ga visokim temperaturama. Plasticni delovi su pokriveni garancijom u trajanju od 24 meseca (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru). Ne stavljajte ih u rernu i ne izlažite ih visokim temperaturama. Zepter daje garanciju (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru) na pozlatu na svim proizvodima. Garancija ne pokriva: estetske promene koje su nastale normalnim korišcenjem i koje ne uticu na performanse proizvoda i oštecenja nastala nepravilnom upotrebom proizvoda. Kako biste imali pravo na garanciju, morate imati dokaz o kupovini, molimo sacuvajte ga.
SERTIFIKATI/DEKLARACIJE
Izjava o usklađenosti sa direktivama: 1935/04/EC i EU 10/2011 - izjava koja potvrđuje da su korišćeni materijali i proizvodi namenjeni za kontakt sa hranom, 2023/06/EC - izjava koja potvrđuje usklađenost sa dobrom proizvođačkom praksom u poštovanju pravila u pogledu korišćenja materijala u kontaktu sa hranom, 2011/65 EU - izjava koja potvrđuje usklađenost sa ograničenjima opasnih materija.
Podelite na:

Kolačići

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.