Pozovite prijatelja u Club Live 100

SET ČAŠA BARON za 6 osoba

SET ZA RAZNE POSLASTICE

ISPORUKA DO 5 DANA

Savršen set za prelepo i luksuzno postavljen sto.
Baron set možete koristiti za serviranje deserta ili koktela, šampanjca ili penušavog vina. Ovaj lepi višenamenski set za piće pomoći će vam da ugostite svoje goste i da zajednički uživate na zabavama.
ŠIFRA PROIZVODA
LS-160-DG
NAZIV PROIZVODA
SET ČAŠA BARON za 6 osoba
BRUTO TEŽINA [KG]
6,5
NETO TEŽINA (KG)
6
PROIZVOĐAČ
HOME ART & SALES SERVICES AG, Sihleggstrasse 23, 8832 Wollerau - Switzerland
VRSTA ČELIKA
AISI 304
SASTAV
* 1 poslužavnik, Ø 39,5 cm * 6 čaša za šampanjac, vis. 11,1 cm; zapr. 225 ml * 6 podmetača, Ø 13,5 cm *6 činija, Ø 12,6 cm *1 činija, Ø 22,5 cm; zapr. 3074 ml *Garancija
PROIZVEDENO U
Italija
GARANCIJA
Garancija na najmanje 30 godina za besplatnu popravku ili kompletnu zamenu svih proizvoda od Zepter metala u slučaju neispravnosti materijala ili tokom izrade. Garancija na 24 meseci za zamenu delova koji nisu izrađeni od Zepter metala 316L i 304. Zepter daje garanciju za pozlatu na svim svojim proizvodima. Garancija ne obuhvata estetske promene usled uobičajenog habanja koje ne utiču na performanse proizvoda, kao i štetu nastalu usled nepravilne upotrebe proizvoda. Garanciju možete iskoristiti samo uz originalni dokaz o kupovini, te vas molimo da sačuvate račun.
SERTIFIKATI/DEKLARACIJE
Deklaracija o usaglašenosti sa Propisom (EC) br. 1935/2004 za materijale i proizvode koji dolaze u kontakt sa hranom i koji, ako se pravilno koriste, ne ispuštaju supstance opasne po zdravlje.
Podelite na:

Kolačići

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.