Pozovite prijatelja u Club Live 100

SET ZA ČAJ I KAFU CONTE za 6 osoba

UMETNOST SLUŽENJA KAFE I ČAJA

ISPORUKA DO 5 DANA

Conte set je specijalno namenjen za prave ljubitelje čaja i kafe. Specijalna termička šolja sprečava da se napitak ohladi. U setu se nalazi posuda za kafu, poslužavnik, 6 šolja za kafu sa dvostrukim zidovima, 6 podmetača, posuda za šećer sa kašičicom i posuda za mleko sa podmetačima. Podelite sa drugima vaš omiljeni napitak poslužen u CONTE setu.
IMPRESIONIRAJTE GOSTE JEDINSTVENIM ZEPTER SERVISOM ZA ČAJ I KAFU

CONTE set je izuzetan i elegantan način za jednostavno uživanje u čaju, kafi, toploj čokoladi, soku i ostalim napicima po izboru. Set za 6 osoba sadrži lepo dizajnirane šolje od nerđajućeg čelika sa ergonomskim drškama, koje omogućavaju da lako i bezbedno sipate i pijete omiljeni napitak.

Šolje su dizajnirane tako da čuvaju poseban ukus svakog napitka i u kombinaciji sa podmetačima, sa kojima čine skladnu celinu, predstavljaju lep ukras za vaš sto. Izrađene od kvalitetnih materijala, šolje se ne „lepe“ za podmetače, kao što je ponekad slučaj sa drugim setovima za piće. Luksuzan četvrtasti poslužavnik daje ritualu serviranja svečanu notu. Postoje dve verzije CONTE seta, koje odgovaraju svačijem ukusu:
  • posrebreni set;
  • set od poliranog nerđajućeg čelika
ŠIFRA PROIZVODA
LS-130
NAZIV PROIZVODA
SET ZA ČAJ I KAFU CONTE za 6 osoba
BRUTO TEŽINA [KG]
7
NETO TEŽINA (KG)
6,5
PRIMENA
Za pripremu i serviranje Espresso kafe
PROIZVOĐAČ
HOME ART. & SALES SERVICES AG, Sihleggstrasse 23, 8832 Wollerau - Švajcarska
VRSTA ČELIKA
AISI 304
SASTAV
*1 poslužavnik 51,0 x 38,0 cm *1 posuda za kuvanje kafe, visina 19,2 cm, zapremina 450 ml *1 posuda za mleko, visina 11,5 cm, zapremina 225 ml *posuda za šećer i kašika *6 šoljica za kapućino sa drškom, visina 6,6 cm *6 podmetača Ø 13,5 cm *6 kašičica l. 11,0 cm *Garancija
POGODNO ZA PRANJE U MAŠINI ZA SUDOVE
DA
PROIZVEDENO U
Italija
GARANCIJA
Besplatna garancija u periodu od 30 godina (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru + Ugovorena garancija - 28 godina po isteku zakonske garancije) na popravke ili zamenu u punom obimu na sve proizvode izradene od Zepter metala za slucajeve grešaka u materijalu ili proizvodnji. Zepter daje 24 meseca garancije (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru) na delove koji nisu izradeni od Zepter metala 316L i 304. Zepter daje garanciju (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru) na pozlatu na svim proizvodima. Garancija ne pokriva: estetske promene koje su nastale normalnim korišcenjem i koje ne uticu na performanse proizvoda i oštecenja nastala nepravilnom upotrebom proizvoda. Kako biste imali pravo na garanciju, morate imati dokaz o kupovini, molimo sacuvajte ga.
SERTIFIKATI/DEKLARACIJE
Izjava o usaglašenosti vezana za Regulativu (EC) Nº1935/2004 za materijale i proizvode koji dolaze u dodir sa hranom - kada se koriste ispravno - ne ispuštaju nikakve supstance štetne za zdravlje.
Podelite na:

Kolačići

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.