Pozovite prijatelja u Club Live 100

Eden 18-pc dodatak seta za ručavanje

ISPORUKA DO 5 DANA

Eden set od porcelana svaku trpezu čini kraljevski elegantnom. Izrađuje se od tvrdog porcelana prema originalnoj metodi iz 18. veka i karakteriše se prefinjenim estetskim ukusom, ali i raznovrsnim stilovima i idealnim balansom između klasične umetnosti i potreba savremenog života.
PRESTIŽNI ZEPTER PORCELAN
Dobro došli u carstvo Zepter Masterpiece kolekcije; kolekcije čiji je svaki deo jedinstveno umetničko delo, ručno izrađeno zaslugom nekoliko odabranih majstora koji su decenijama usavršavali svoje umeće. Izrađuje se isključivo od tvrdog porcelana prema originalnoj metodi iz 18.veka.
 
Uživajte u vašim obrocima na nov način sa Eden kolekcijom

 
ŠIFRA PROIZVODA
LP-100-TA
NAZIV PROIZVODA
Eden 18-pc dodatak seta za ručavanje
BRUTO TEŽINA [KG]
9,3
NETO TEŽINA (KG)
8,9
PROIZVOĐAČ
Home Art & Sales Services AG, Sihleggstrasse 23, 8832 Wollerau, Switzerland
PRIMENA
Za služenje obroka
SASTAV
6 plitkih tanjira Ø 27.0 cm 6 dubokih tanjira Ø 22.7 cm 6 tanjira za desert Ø 21.0 cm
POGODNO ZA PRANJE U MAŠINI ZA SUDOVE
DA - u blagom režimu rada
PROIZVEDENO U
Thailand
GARANCIJA
U slučaju greške u proizvodnji
SERTIFIKATI/DEKLARACIJE
Izjava o usaglašenosti vezana za Regulativu (EC) Nº1935/2004 za materijale i proizvode koji dolaze u dodir sa hranom - kada se koriste ispravno - ne ispuštaju nikakve supstance štetne za zdravlje.
Podelite na:

Kolačići

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.