Pozovite prijatelja u Club Live 100

SET ZA ŠAMPANJAC LA PERLE za 6 osoba

ISPORUKA DO 5 DANA

 
Na početku trećeg milenijuma, šampanjac je takoreći postao kultno piće. Nijedna važna proslava ne može proteći bez magičnog, iskričavog zvuka šampanjca. Međutim, veoma je važno u kojoj vrsti čaša ćete poslužiti ovo otmeno piće. Potrebne su vam one najbolje, a to su Zepter čaše.
Samo u Zepter čašama vaše omiljeno piće dobija punu pažnju kakvu zaslužuje.
Estetika modernog dizajna i najfinije zlatne dekoracije spojeni su u La Perle čašama za šampanjac. One su savršene za specijalne prilike koje želite da zauvek zadržite u sećanju. Vaši gosti ne samo što će biti zadivljeni bogatom zlatnom dekoracijom, već i vašim ukusom i prefinjenim stilom koji će ostaviti trajan utisak na sve one koji podignu čašu da nazdrave sa vama.

Setovi od najfinijeg nerđajućeg čelika Zepter kvaliteta mogu imati zlatnu dekoraciju, ili mogu biti posrebreni sa zlatnom dekoracijom. La Perle set sa zlatnom dekoracijom ima trajnu vrednost koja se prenosi kao porodično nasleđe. Za zlatnu dekoraciju koristi se 24-karatno zlato debljine 0,2 mikrona. Posrebreni setovi imaju prevlaku od srebra finoće 999 i debljine od 23 mikrona.
Sastav seta:
  • 6 čaša za šampanjac
  • 6 podmetača
  • 1 posuda za led
  • 1 poslužavnik
ŠIFRA PROIZVODA
LS-120-DG
NAZIV PROIZVODA
SET ZA ŠAMPANJAC LA PERLE za 6 osoba
BRUTO TEŽINA [KG]
NETO TEŽINA (KG)
Podelite na:

Kolačići

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.