Pozovite prijatelja u Club Live 100

SET ČAŠA PRINCE za 6 osoba

LUKSUZ ZA VAŠE SPECIJALNE TRENUTKE

ISPORUKA DO 5 DANA

Prince čaše namenjene su za sve vrste pića i za svaku priliku, bilo da je u pitanju svakodnevni porodični obed ili svečanost. Zbog debljine zidova čaša i kvaliteta materijala od koga su izrađene, svetlost i temperatura nemaju uticaja na kvalitet pića.

PRINCE set  za piće od nerđajućeg čelika je pravo blago u kome ćete vi i vaša porodica uživati još mnogo generacija. PRINCE setovi su višenamenski, mogu se koristiti za: vodu, vino, sokove, koktele, pivo… Svi delovi seta su postojani i dugotrajni: poslužavnik, dvanaest podmetača, šest čaša za vodu i šest čaša za vino, kao i šest čaša za liker po izboru. PRINCE set pretvara svaki sto u raskošnu trpezu.

ŠIFRA PROIZVODA
LS-170-DG
NAZIV PROIZVODA
SET ČAŠA PRINCE za 6 osoba
BRUTO TEŽINA [KG]
6,18
NETO TEŽINA (KG)
5,4
PRIMENA
Za serviranje pića, vode, vina, sokova, koktela, piva
PROIZVOĐAČ
HOME ART. & SALES SERVICES AG , Sihleggstrasse 23 , 8832 Wollerau- Švajcarska
PROIZVEDENO U
Italija
VRSTA ČELIKA
Nerđajući čelik CrNi 18/10
SASTAV
* 1 poslužavnik, Ø 39,5 cm * 6 čaša za vodu, vis. 17 cm; zapr. 320 ml * 6 čaša za vino, vis. 15,8 cm, zapr. 225 ml * 12 podmetača, Ø 13,5 cm * Garancija
GARANCIJA
Garancija na najmanje 30 godina za besplatnu popravku ili kompletnu zamenu svih proizvoda od Zepter metala u slučaju neispravnosti materijala ili tokom izrade. Garancija na 24 meseci za zamenu delova koji nisu izrađeni od Zepter metala 316L i 304. Zepter daje garanciju za pozlatu na svim svojim proizvodima. Garancija ne obuhvata estetske promene usled uobičajenog habanja koje ne utiču na performanse proizvoda, kao i štetu nastalu usled nepravilne upotrebe proizvoda. Garanciju možete iskoristiti samo uz originalni dokaz o kupovini, te vas molimo da sačuvate račun.
SERTIFIKATI/DEKLARACIJE
Deklaracija o usaglašenosti sa Propisom (EC) br. 1935/2004 za materijale i proizvode koji dolaze u kontakt sa hranom i koji, ako se pravilno koriste, ne ispuštaju supstance opasne po zdravlje.
Podelite na:

Kolačići

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.