Pozovite prijatelja u Club Live 100

PRINCE čaše za liker sa zlatnom dekoracijom - za 6 osoba

DRAGULJ NA VAŠEM STOLU

ISPORUKA DO 15 DANA

 
Prince čaše od nerđajućeg čelika dekorisane pozlatom obavezne su u svakoj prilici, bilo da je u pitanju svakodnevno porodično okupljanje ili svečanost. Kompletirajte vašu kolekciju sa 6 izvanrednih čaša za liker kojima ćete započeti ili završiti vaš obrok. Sa Prince setom za piće svaki dan je prilika za proslavu!
 
Prince svojom otmenošću, elegancijom i lepotom svaki sto pretvara u raskošnu trpezu. Prince čaše za liker sa zlatnom dekoracijom idealne su za služenje likera, brendija i drugih pića na početku ili na kraju obroka. Zahvaljujući debljini zidova čaše i materijalu od koga je izrađena, svetlost i temperatura ne utiču na kvalitet pića. Najsavremenija tehnologija primenjena u oblikovanju i završnoj obradi proizvoda čine ih veoma cenjenim širom sveta. Ekskluzivan, lep i uvek moderan dizajn odgovara svakom enterijeru. Čaše su neprovidne, pa niko ne može da vidi koliko vam je puna čaša!
ŠIFRA PROIZVODA
LS-170-1-DG
NAZIV PROIZVODA
PRINCE čaše za liker sa zlatnom dekoracijom - za 6 osoba
BRUTO TEŽINA [KG]
0,51
NETO TEŽINA (KG)
0,48
PRIMENA
Za serviranje raznih vrsta napitaka
PROIZVOĐAČ
HOME ART & SALES SERVICES AG , Sihleggstrasse 23 , 8832 Wollerau- Švajcarska
VRSTA ČELIKA
AISI 304
POGODNO ZA PRANJE U MAŠINI ZA SUDOVE
Da
PROIZVEDENO U
Italija
GARANCIJA
Garancija na najmanje 30 godina za besplatnu popravku ili kompletnu zamenu svih proizvoda od Zepter metala u slučaju neispravnosti materijala ili tokom izrade. Garancija na 24 meseci za zamenu delova koji nisu izrađeni od Zepter metala 316L i 304. Zepter daje garanciju za pozlatu na svim svojim proizvodima. Garancija ne obuhvata estetske promene usled uobičajenog habanja koje ne utiču na performanse proizvoda, kao i štetu nastalu usled nepravilne upotrebe proizvoda. Garanciju možete iskoristiti samo uz originalni dokaz o kupovini, te vas molimo da sačuvate račun.
SERTIFIKATI/DEKLARACIJE
Deklaracija o usaglašenosti sa Propisom (EC) br. 1935/2004 za materijale i proizvode koji dolaze u kontakt sa hranom i koji, ako se pravilno koriste, ne ispuštaju supstance opasne po zdravlje.
Podelite na:

Kolačići

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.