Pozovite prijatelja u Club Live 100

Prince set čaša za vodu sa zlatnom dekoracijom - za 6 osoba

ISPORUKA DO 15 DANA

 
Posrebreni Prince setovi sa zlatnom dekoracijom izrađeni su od najkvalitetnijeg Zepter nerđajućeg čelika i ukrašeni zlatnom dekoracijom, koja setu daje stil i eleganciju.  Prince setovi mogu se koristiti za razne namene i mogu biti od nerđajućeg čelika sa zlatnom dekoracijom ili posrebreni sa zlatnom dekoracijom. Posrebreni setovi imaju prevlaku od srebra finoće 999 i debljine od 23 mikrona.
 
Set za sve vrste napitaka i za svaku priliku, bilo da je u pitanju svakodnevni obrok ili svečanost. Otmeni, lepi i elegantni Prince setovi pretvaraju svaku trpezu u raskošnu gozbu.

Predlažemo da u čašama za vodu poslužite:
  • vodu (običnu, mineralnu)
  • pivo (sve vrste)
  • aperitive i desertna vina (vermut, bermet, proseko, mistrel, malaga, marela, madera, porto)
  • sok i ostale napitke (lemonadu, voćni sok, mlečne napitke itd.)
ŠIFRA PROIZVODA
LS-170-3-DG
NAZIV PROIZVODA
Prince set čaša za vodu sa zlatnom dekoracijom - za 6 osoba
BRUTO TEŽINA [KG]
1,33
NETO TEŽINA (KG)
1,28
PRIMENA
Za serviranje napitaka, vode, vina, sokova, koktela, piva
PROIZVOĐAČ
HOME ART. & SALES SERVICES AG, Sihleggstrasse 23, 8832 Wollerau - Švajcarska
VRSTA ČELIKA
AISI 304
SASTAV
* 6 čaša za vodu, vis. 170 mm; zapr. 320 ml; debljina čaše 1 mm; postolje 2 mm; širina zlatne dekoracije: čaša 16 mm, postolje 12 mm
POGODNO ZA PRANJE U MAŠINI ZA SUDOVE
Da
PROIZVEDENO U
Italija
GARANCIJA
Garancija na najmanje 30 godina za besplatnu popravku ili kompletnu zamenu svih proizvoda od Zepter metala u slučaju neispravnosti materijala ili tokom izrade. Garancija na 24 meseci za zamenu delova koji nisu izrađeni od Zepter metala 316L i 304. Zepter daje garanciju za pozlatu na svim svojim proizvodima. Garancija ne obuhvata estetske promene usled uobičajenog habanja koje ne utiču na performanse proizvoda, kao i štetu nastalu usled nepravilne upotrebe proizvoda. Garanciju možete iskoristiti samo uz originalni dokaz o kupovini, te vas molimo da sačuvate račun.
SERTIFIKATI/DEKLARACIJE
Deklaracija o usaglašenosti sa Propisom (EC) br. 1935/2004 za materijale i proizvode koji dolaze u kontakt sa hranom i koji, ako se pravilno koriste, ne ispuštaju supstance opasne po zdravlje.
Podelite na:

Kolačići

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.