Pozovite prijatelja u Club Live 100

VACSY® STAKLENA VAKUUM POSUDA 2,2 L

KVALITETNA POSUDA OD KALJENOG STAKLA

ISPORUKA DO 5 DANA

 
Predstavljamo vam najefikasniji u svetu, dugotrajan set staklenih posuda za vakuumiranje hrane. Bez obzira da li pripremate, čuvate ili servirate hranu, VacSy® ispunjava vaše potrebe. Higijenske staklene posude predstavljaju deo VacSy® sistema za čuvanje hrane, koji putem vakuumiranja, odnosno uklanjanja vazduha iz posude sprečava kvarenje hrane izazvano mikroorganizmima, kao što su buđ i bakterije. Izrađene su od stakla, koje obezbeđuje maksimalnu čistoću i ne ugrožava životnu sredinu, a namenjene su za čuvanje raznih namirnica na zdrav način.
PAMETNO REŠENJE ZA ČUVANJE HRANE. GLAVNE PREDNOSTI PROIZVODA SU:

ŠTEDI NOVAC: S obzirom da hrana duže ostaje sveža, bacate znatno manje pokvarenog i ustajalog voća, povrća, mesa, ribe, sira itd.

ŠTEDI PROSTOR: Svaka posuda je dizajnirana za praktično i efikasno čuvanje hrane u frižideru ili ostavi. Posude su zaobljene radi lakše upotrebe i različite su veličine, za razne namene.

ŠTEDI VREME: Upotrebom staklenih posuda štitite namirnice od prevremenog kvarenja, što vam omogućava da planirate unapred i kupujete veće količine hrane. Na taj način, možete da uštedite vreme i novac prilikom nabavke hrane. Tokom vikenda, možete da pripremite pet obroka i bezbedno uživate u njima cele radne nedelje. Zahvaljujući staklenim posudama, nećete više gubiti vreme pakujući namirnice u plastičnu foliju koja se baca.

Ostale prednosti posude:
  • Jednostavna za čišćenje, otporna na toplotu, hladnoću i ogrebotine;
  • Takođe se može koristiti za serviranje hrane direktno na stolu;
  • Skuvajte i zatim spakujte obrok kod kuće, sa svim njegovim hranjivim vrednostima, i uživajte u njemu na poslu;
  • Poklopac posude napravljen je od leksana, koji ne upija mirise hrane.
ŠIFRA PROIZVODA
VS-011-19
NAZIV PROIZVODA
VACSY® STAKLENA VAKUUM POSUDA 2,2 L
BRUTO TEŽINA [KG]
1,52
NETO TEŽINA (KG)
1,32
PRIMENA
Za čuvanje hrane vakuumiranjem
SASTAV
Staklena posuda, poklopac sa zaptivkom, rešetkasti podmetač
DIMENZIJE
19 x 19, visina 9.5cm
KAPACITET/MATERIJAL
2,2 L/ poklopac od polikarbonata, silikonske zaptivke, polietilenska rešetka, kaljeno staklo
BOJA POKLOPCA
Zelena
PROIZVOĐAČ
HOME ART & SALES SERVICES AG, Sihleggstrasse 23, 8832 Wollerau -Švajcarska
PROIZVEDENO U
Italija
Podelite na:

Kolačići

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.