Pozovite prijatelja u Club Live 100

VACSY® ZVONO Ø 19 CM

VIŠENAMENSKA POSUDA ZA ČUVANJE HRANE

ISPORUKA DO 5 DANA

Višenamenska, kvalitetna posuda lepog i funkcionalnog dizajna, prečnika 19 cm i visine 11 cm, može se koristiti za čuvanje razne hrane i idealna je kao poklopac za torte ili kao zvono za sir. Zbog okruglog oblika, savršena je za optimalno pakovanje hrane i može se koristiti za čuvanje hrane u vakuumu ili bez vakuuma.
DA DESERTI, SIREVI I OSTALE NAMIRNICE TRAJU DUŽE
Svako VacSy® zvono za sir/poklopac za tortu nudi rešenje za vakuumiranje i čuvanje hrane. Poklopci koji se hermetički zatvaraju čuvaju svežinu hrane i pogodni su za mikrotalasne rerne, frižidere i zamrzivače. Lako se održavaju i jednostavni su za upotrebu.
 
ŠIFRA PROIZVODA
VS-015-19
NAZIV PROIZVODA
VACSY® ZVONO Ø 19 CM
BRUTO TEŽINA [KG]
0,96
NETO TEŽINA (KG)
0,66
PRIMENA
Za odlaganje vakuumirane hrane
PROIZVOĐAČ
HOME ART. & SALES SERVICES AG, Sihleggstrasse 23, 8832 Wollerau - Švajcarska
DIMENZIJE
Ø 19 cm - visina 11 cm
SASTAV
Posuda od polikarbonata, pokopac sa zaptivkom
KAPACITET/MATERIJAL
1,6 l/ polikarbonat
BOJA POKLOPCA
Zelena
RASPON TEMPERATURE
Od -10ºC do 60ºC
ZATVARANJE
VacSy® pumpom za vakuumiranje
POGODNO ZA KORIŠĆENJE U RERNI
NE
POGODNO ZA PRANJE U MAŠINI ZA SUDOVE
NE
POGODNO ZA KORIŠĆENJE U MIKROTALASNOJ
NE
PROIZVEDENO U
Italija
GARANCIJA
2 godine
SERTIFIKATI/DEKLARACIJE
Izjava o usaglašenosti vezana za Regulativu (EC) Nº1935/2004 za materijale i proizvode koji dolaze u dodir sa hranom - kada se koriste ispravno - ne ispuštaju nikakve supstance štetne za zdravlje.
Podelite na:

Kolačići

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.