PREČIŠĆIVAČ VAZDUHA - THERAPY AIR® ION

DIŠITE BEZBEDNO I ZDRAVO

ISPORUKA DO 5 DANA

Therapy Air iOn tehnološki je superioran i najbolji prečišćivač vazduha na globalnom tržištu po oceni nezavisnih nemačkih stručnjaka (expertentesten.de, 2016. i 2020. godina).

Jedinstveni petostepeni sistem najsavremenijih filtera efikasno eliminiše 99,99% zagađujućih čestica iz vazduha, viruse, bakterije, alergene. Therapy Air iOn dokazano eliminiše viruse koji se prenose kapljičnim putem, npr. SARS-CoV-2, odnosno koronavirus (sertifikat Gui-lab, april 2020.godine).

Čak 220.000 negativnih jona koje proizvodi Therapy Air iOn jača vaš imuni sistem.
Istraživanja Svetske zdravstvene organizacije pokazala su da zagađen vazduh povećava rizik od:

 -  Raka pluća
 -  Astme
 -  Srčanog udara
 -  Moždanog udara
 -  Gojaznosti

Posebno su UGROŽENA DECA, trudnice, hronični bolesnici i stari!

Toksične supstance iz vazduha ulaze u kuće, škole, vrtiće, bolnice i tu se zadržavaju. Pouzdan način da obezbedite čist vazduh u zatvorenim prostorima je Zepter prečiščivač vazduha Therapy Air iOn, koji:
 
• UKLANJA NAJSITNIJE ČESTICE PRAŠINE, UKLJUČUJUĆi PM 10 i PM 2.5
• UBIJA VIRUSE (npr. SARS-CoV-2 ili korona virus) I PATOGENE BAKTERIJE
• ELIMINIŠE SVE TOKSIČNE GASOVE KOJI DOLAZE IZ SPOLJAŠNJE I UNUTRAŠNJE SREDINE
• UNIŠTAVA ALERGENE IZ VAZDUHA
• UNIŠTAVA MIKROBE, GRINJE I SPORE BUĐI
• NEUTRALIŠE DUVANSKI DIM

Allergy-friendly product - sertifikat koji potvrđuje da se Therapy Air iOn posebno preporučuje osobama sa alergijama i astmom, kako odraslima, tako i deci i tinejdžerima.
 
Zepter_hipoalergiczni_certificate-icon100.png

Prednost ovog aparata ogleda se i u garanciji od 5 godina i servisnoj usluzi koje je dostupna svim našim korisnicima.
THERAPY AIR® iOn – FILTRIRA, PREČIŠĆAVA I OBOGAĆUJE VAZDUH KOJI UDIŠETE
Zepter Therapy Air®iOn prеčišćivač vazduha omogućava vam da kontrolišete prašinu, temperaturu i vlažnost u vašem domu i kancelariji, i da u isto vreme eliminišete zagađivače iz vazduha. Inovativna tehnologija obezbeđuje proizvodnju oko 220.000 negativnih jona po kubnom centimetru, što odgovara količini jona u vazduhu na nekim od najzdravijih mesta na zemlji.

ZAŠTITITE SVOJE ZDRAVLJE
Prema podacima Svetske zdravstvene organizacije, četvrtina svetske populacije udiše nezdrav vazduh. Čak 4,3 miliona smrtnih slučajeva u svetu pripisuje se zagađenom vazduhu u zatvorenom prostoru. Uticaj zagađenog vazduha na zdravstveno stanje ljudi je zastrašujući. Loš kvalitet vazduha kod kuće ili u kancelariji ne samo što doprinosi razvoju infekcija i hroničnih plućnih bolesti, kao što je astma, već i povećava potencijalni rizik od karcinoma pluća, moždanog udara i infarkta. A ne zaboravite glavobolju, zapušen nos, mučninu, suvu, perutavu kožu i suve oči.

POBOLJŠAJTE IMUNITET I PRODUKTIVNOST
Na osnovu istraživanja Vilijama Fiska iz kalifornijske nacionalne laboratorije „Lorens Berkli“, donet je zaključak da bolji kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru povećava produktivnost radnika, čime se ostvaruje ušteda do 200 milijardi dolara godišnje. Ako krv ne dobija dovoljno kiseonika, mozak se vrlo brzo umori i gubimo sposobnost jasnog razmišljanja. Kada misli postanu konfuzne, postajemo skloni depresiji. To stanje nepovoljno utiče na ceo organizam, uključujući naš odbrambeni sistem, usled čega postajemo manje otporni na razne bolesti.

ODBRANA OD ZAGAĐIVAČA I ALERGENA
Opasne čestice koje se mogu naći u domaćinstvima su razni zagađivači, alergeni, polen i buđ. Takođe, lošem kvalitetu vazduha mogu doprineti i neisparljiva organska jedinjenja, koja se oslobađaju iz boja, sredstava za čišćenje, razređivača i ostalih proizvoda u domaćinstvu. U sezoni prehlada i gripa, od kvaliteta vazduha u vašem domu može zavisiti koliko često ćete vi i vaša porodica bolovati od gripa ili prehlade.

PET FILTERA:

1. ANTISTATIČKI FILTER: uklanja krupnije čestice prašine, buđi, dlake, perut i dlake od kućnih ljubimaca;

2. ANTIBAKTERIJSKI FILTER: uklanja preostale sitne čestice prašine, bakterije veće od 1 mikrona, polen;

3. HEPA FILTER: eliminiše najsitnije čestice prašine i duvanski dim, dok antibakterijski tiabendazol (organsko antibakterijsko jedinjenje) eliminiše bacile, spore buđi i bakterije, čime smanjuje rizik od infekcija;

4. ANTIALERGIJSKI FILTER: sadrži srebro, apatit (mineral) i antibakterijsko sredstvo koje je naročito efikasno protiv bakterije Legionella, koja je veoma opasna za bebe. Filter sadrži ekstrakt lišća ginko bilobe, koji je vrlo efikasan kod astme, plućnih bolesti i problema sa cirkulacijom, a takođe eliminiše uzročnike alergija, viruse gripa i bakterije;

5. FILTER OD AKTIVNOG UGLJA: zahvaljujući velikoj sposobnosti apsorpcije, eliminiše neprijatne mirise hrane, otrovne gasove i druge mirise.

POSEBNE KARAKTERISTIKE:
Inovativan i efikasan Therapy Air® iOn prečišćivač vazduha ima sledeće posebne karakteristike:
  • Može se okačiti na zid i ima daljinski upravljač za lakše upravljanje aparatom;
  • Tih rad tokom noći, da bi se stvorila prijatna atmosfera za miran san;
  • Kada se otvori poklopac na prednjoj strani, aparat automatski prestaje sa radom. Usisni/izduvni otvor za vazduh projektovan je tako da se osigura vaša bezbednost i spreče nezgode;
  • Kod režima rada za dečje sobe, brzina cirkulacije vazduha je smanjena, da deci ne bi bilo hladno.

ODBRANA OD VIRUSA
 
Svake godine tokom zimskog perioda kreće sezona virusa gripa, a od ove godine uporedo sa virusom gripa, došlo je do širenja virusa SARS-CoV-2 ili korona virusa. Naučnici sa Tehnološkog instituta u Kjotu i iz japanske Asocijacije za infektivne bolesti, došli su do saznanja da se prilikom kašljanja, kijanja, govora i disanja zaražene osobe oslobađaju mikrokapljice sa velikom količinom virusa koje satima lebde u vazduhu i putem vazduha prenose virusnu infekciju na zdrave osobe.

Therapy Air iOn je dobio zvaničnu potvrdu - sertifikat koji potvrđuje da prečišćivač, zahvaljujući jedinstvenom petostepenom sistemu filtera, eliminiše mikroorganizme - najsitnije čestice kao što su fina prašina, bakterije, grinje i virusi – i to naročito one viruse koji se prenose putem tzv. kapljične infekcije, kao što je npr. virus SARS-CoV-2, odnosno korona virus.

Ispitivanje uređaja sprovedeno je u Nemačkoj od strane sertifikovane inženjerske laboratorije Gui-lab.
ŠIFRA PROIZVODA
PWC-570
NAZIV PROIZVODA
PREČIŠĆIVAČ VAZDUHA - THERAPY AIR® ION
BRUTO TEŽINA [KG]
10,8
NETO TEŽINA (KG)
8,8
PROIZVOĐAČ
HOME ART & SALES SERVICES AG, SIHLEGGSTRASSE 23, 8832 WOLLERAU - ŠVAJCARSKA
DIMENZIJE
54.4 x 18.1 x 51 cm
SNAGA
47 W
NAPON
220 V-240V - 50HZ/60HZ
SIGURNOSNA KLASA
II
KABL ZA STRUJU
Nije odvojiv
METOD PREČIŠĆAVANJA
Antistatički filter, antibakterijski filter, HEPA filter, anti-alergijski filter, filter sa aktivnim ugljem
METOD ZAŠTITE
Prekidač strujnog kola
NEGATIVNI JONI GENERISANI
220 000 jona po cm3
JAČINA BUKE
Minimum 21db - maksimum 46 db
MAKSIMALAN KAPACITET PROČIŠĆAVANJA
328m3/h
MAKSIMALNI PROTOK VAZDUHA (M3/MIN)
5.8
PROIZVEDENO U
Koreja
GARANCIJA
5 godina (Zakonska garancija - 5 godina odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru)
SERIFIKATI/DEKLARACIJE
CE izjava o usaglašenosti za električnu opremu Izjava o usaglašenosti prema Direktivi 2004/108/EC za elektromagnetnu kompatibilnost; Izjava o usaglašenosti prema Direktivi 2006/95/EC za "Niski napon"; Izjava o usaglašenosti prema Direktivi 2002/95/EC (RoHS) za zabranu upotrebe određenih opasnih materija u električnoj i elektronskoj opremi.
Podelite na:

Povezani proizvodi

Kolačići

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.