Pozovite prijatelja u Club Live 100
-8%

Set filtera za Therapy Air® iOn

THERAPY AIR® ION SET FILTERA

ISPORUKA DO 5 DANA

Zaštitite sebe i svoju porodicu aparatom Therapy Air® iOn – vodećim 5-stepenim sistemom za prečišćavanje vazduha, koji obezbeđuje čist i zdrav vazduh. Naši filteri potpuno eliminišu zagađivače iz vazduha u zatvorenom prostoru. Set čine 2 antibakterijska filtera, HEPA filter, antialergijski i filter od aktivnog uglja. Preporučujemo zamenu specijalnih filtera za Therapy Air® iOn jednom godišnje; međutim, učestalost zamene zavisi od stepena zagađenosti vazduha.
VAZDUH KOJI UDIŠEMO: THERAPY AIR® ION FILTERI

Zepter Therapy Air® Ion je idealno rešenje koje omogućava da prostor u kome živite i radite bude čist, bezbedan i zdrav. Sada smo u mogućnosti da kontrolišemo zagađivače, prašinu, temperaturu i vlažnost vazduha u našim domovima, kancelarijama, školama, bolnicama, apotekama, čekaonicama, fabrikama, hotelima, fitnes centrima, restoranima – na svakom mestu gde je vazduh zagađen.  Gde god ima prostora za disanje, ima mesta za Therapy Air®. Naš revolucionarni aparat sa pet filtera proizvodi oko 220.000 negativnih jona po kubnom centimetru, što odgovara količini jona u vazduhu na nekim od najzdravijih mesta na zemlji.
Filteri su:

1. ANTISTATIČKI FILTER: uklanja krupnije čestice prašine, buđi, dlake, perut i dlake od kućnih ljubimaca;

2. ANTIBAKTERIJSKI FILTER: uklanja preostale sitne čestice prašine, bakterije veće od 1 mikrona i polen, istovremeno štiteći susedni HEPA filter;

3. HEPA FILTER: eliminiše najsitnije čestice prašine i duvanski dim, dok antibakterijski tiabendazol (organsko antibakterijsko jedinjenje) eliminiše bacile, spore buđi i bakterije, smanjujući rizik od infekcija;

4. ANTIALERGIJSKI FILTER: sadrži srebro, apatit (mineral) i antibakterijsko sredstvo koje je naročito efikasno protiv bakterije Legionella, koja je veoma opasna za bebe. Filter sadrži ekstrakt lišća ginko bilobe, koji je vrlo efikasan kod astme, plućnih bolesti i problema sa cirkulacijom, a takođe eliminiše uzročnike alergija, viruse gripa i bakterije;

5. FILTER OD AKTIVNOG UGLJA: zahvaljujući velikoj sposobnosti apsorpcije, eliminiše neprijatne mirise hrane, otrovne gasove i druge mirise.
ŠIFRA PROIZVODA
PWC-570-49
NAZIV PROIZVODA
Set filtera za Therapy Air® iOn
BRUTO TEŽINA [KG]
1,98
NETO TEŽINA (KG)
1,2
PRIMENA
Set filtera za uređaj Therapy Air iON PWC-570 Godišnji paket
PROIZVOĐAČ
HOME ART & SALES SERVICES AG, SIHLEGGSTRASSE 23, 8832 WOLLERAU – ŠVAJCARSKA
SASTAV
2 x Antibakterijski filter 1 x HEPA filter 1 x Anti-alergijski filter 1 x Filter sa aktivnim ugljem Napomena: Filteri imaju zaštitni film. Pre upotrebe ga uklonite.
PROIZVEDENO U
Koreja
GARANCIJA
Nema - potrošni materijal
Podelite na:

Povezani proizvodi

Kolačići

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.