Pozovite prijatelja u Club Live 100

OXY SPREJ ZA KOŽU SA KISEONIKOM

OXY STERILE SPREJ – OSVEŽITE VAŠE LICE I TELO

ISPORUKA DO 5 DANA

Oxy Sterile sprej, koji se proizvodi u Švajcarskoj, sadrži čistu vodu obogaćenu koncentrovanim kiseonikom, koja vlaži, opušta, umiruje, vraća vitalnost i štiti kožu lica i tela. Idealan je u kozmetičkim tretmanima, za tretiranje nekih povreda, za lečenje rana, kao i u kombinaciji sa BIOPTRON svetlosnom terapijom. Oxy sprej je STERILAN, što znači da je pogodan i za nežnu bebinu kožu.
STERILISANA VODA SA ŠVAJCARSKIH IZVORA OBOGAĆENA KISEONIKOM
OXY Sterile sprej se puni svežom vodom sa švajcarskih izvora, koja je prečišćena i po svom kvalitetu odgovarajuća za medicinsku upotrebu (USP). Ovaj jedinstven proizvod sadrži povećanu koncentraciju rastvorljivog kiseonika u vodi, zahvaljujući primeni specijalnog patentiranog sistema za oksigenaciju. Jednostavno naprskajte tanak sloj spreja na kožu i ostavite da se osuši. Oxy sprej, čija formula je nastala u Švajcarskoj, obezbeđuje koži vlažnost i vitalnost.

OXY STERILE SPREJ:
  • obezbeđuje dodatnu hidrataciju i daje mekoću koži u okviru svakodnevne nege;
  • poboljšava efekte kozmetičkih tretmana;
  • fiksira šminku;
  • podržava funkcije kože;
  • osvežava kožu; 
  • umiruje kožu posle brijanja ili sunčanja;
  • pomaže koži da se zaštiti od zagađene životne sredine.
 
ŠIFRA PROIZVODA
PAG-961-250S
NAZIV PROIZVODA
OXY SPREJ ZA KOŽU SA KISEONIKOM
BRUTO TEŽINA [KG]
0,33
NETO TEŽINA (KG)
0,25
Podelite na:

Povezani proizvodi

Kolačići

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.