Pozovite prijatelja u Club Live 100

PODNI STALAK ZA BIOPTRON MEDALL

Savršen dodatak uz MedAll

ISPORUKA DO 5 DANA

 
Bioptron MedAll možete držati u ruci prilikom korišćenja, ali biće vam mnogo komfornije ako tokom terapije koristite podni stalak. On će vam omogućiti lakše rukovanje i tretiranje svih zona na telu. Uživajte u komfornim medicinskim BIOPTRON tretmanima!
 
Pokretan stalak je odličan izbor, jer vam omogućava da uživate u BIOPTRON medicinskim svetlosnim tretmanima. U skladu sa vašim potrebama, stalak možete pomerati i prenositi iz jedne u drugu prostoriju. Tokom tretmana možete stajati, sedeti ili ležati, kako biste zauzeli najoptimalniji položaj za tretiranje bilo koje zone na telu. Stalak je praktičan, lako se sklapa i dizajniran je tako da štedi prostor. To je savršen dodatak vašem MedAll aparatu.  

Više od stalka – pomoć prilikom medicinskih tretmana.
ŠIFRA PROIZVODA
PAG-964-FSM
NAZIV PROIZVODA
PODNI STALAK ZA BIOPTRON MEDALL
BRUTO TEŽINA [KG]
1,68
NETO TEŽINA (KG)
1,51
PRIMENA
Podni stalak za MedAll aparat za svetlosnu terapiju (PAG-960), pribor
PROIZVOĐAČ
BIOPTRON AG - Sihleggstrasse 23, CH-8832 Wollerau - Švajcarska
MATERIJAL
Čelik, praškasta prevlaka Plastika (PA-6)
BOJA
Čelik (traffic white) Plastika (tamno siva)
DIMENZIJE
Dimenzije (mm) (šir. x vis. x dub.) – Ø 700-800 (rasklopljen) Dimenzije kutije (mm): 770 x 96 x 80 Zapremina (1 kom.): 0,006 m3
PROIZVEDENO U
Nemačka
SERTIFIKATI/DEKLARACIJE
Deklaracija prodavca o usaglašenosti sa medicinskom direktivom 93/42/EEC Medicinski aparat klase I /dodaci
GARANCIJA
2 godine
Podelite na:

Povezani proizvodi

Kolačići

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.