Pozovite prijatelja u Club Live 100

PODNI STALAK ZA BIOPTRON PRO 1

ISPORUKA DO 5 DANA

 
BIOPTRON Pro1 poseduje podni stalak, koji maksimalno olakšava upotrebu aparata. Podni stalak se isporučuje sa ravnim nožicama, ali u paketu se takođe nalaze i točkići.
 
Prečnik BIOPTRON Pro 1 filtera (oko 11 cm) omogućava tretiranje većih zona na telu i pogodan je za tretmane kod kuće, u bolnicama i terapeutskim centrima. Podni stalak garantuje najveći komfor tokom tretmana.

 
ŠIFRA PROIZVODA
PAG-991-FS
NAZIV PROIZVODA
PODNI STALAK ZA BIOPTRON PRO 1
BRUTO TEŽINA [KG]
6,45
NETO TEŽINA (KG)
6,2
PRIMENA
Pribor koji se koristi uz BIOPTRON Pro 1
PROIZVOĐAČ
BIOPTRON AG - Sihleggstrasse 23, CH-8832 Wollerau - Švajcarska
BOJA
Bela
PROIZVEDENO U
Švajcarska
SERTIFIKATI/DEKLARACIJE
*Deklaracija prodavca o usaglašenosti sa medicinskom direktivom 93/42/EEC. **Potvrda o registraciji medicinskog aparata u Birou za registraciju medicinskih proizvoda, medicinskih uređaja i biocidnih proizvoda *CE usklađenost za električnu opremu *Sertifikat o kvalitetu (EN ISO 13485) *Sertifikat o sistemu kvaliteta (direktiva 93/42/EEC) izdat od strane Američke agencije za lekove *DEKRA sertifikat o kontroli kvaliteta EN ISO 13485:2012 + AC:2012 *DEKRA sertifikat za medicinske uređaje u skladu sa Aneksom II, Odeljak 3 Direktive 93/42/EEC (Ovlašćeno telo ID 0124) *Deklaracija o usaglašenosti izdata 2013 (21.07.2013) od strane DEKRE (Evropsko ovlašćeno telo) za sve proizvode
Podelite na:

Povezani proizvodi

Kolačići

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.