Pozovite prijatelja u Club Live 100

FULERENSKI FILTER ZA BIOPTRON MEDALL

ISPORUKA DO 5 DANA

Inspirisana izvanrednim optičkim svojstvima molekula fulerena i samim životom, kompanija Zepter kreirala je i patentirala fulerenski nanofotonski filter koji proizvodi hiperpolarizovanu BIOPTRON svetlost, REVOLUCIONARNU svetlosnu tehnologiju.

Naš nanofotonski filter deluje kao nanofotonski generator hiperpolarizovane svetlosti, pretvarajući vertikalno liearno polarizovanu svetlost u novi vid svetlosti definisan ikosaedarskom simetrijom - simetrijom koja je ista kao kod molekula fulerena.

BIOPTRON hiperpolarozvana svetlost podstiče mikrocirkulaciju i biostimulaciju ćelija, čime poboljšava odbrambeni sistem organizma. Ona ima pozitivan i dugotrajan efekat ne samo na zonu koju tretiramo, već i na ceo organizam.
Hiperpolarizacija BIOPTRON medicinske svetlosti je novo, revolucionarno svojstvo koje nam je omogućilo da modifikujemo BIOPTRON svetlosnu tehnologiju uz pomoć jedinstvenog molekula C60, poznatog kao fuleren. Projekat iz oblasti astrohemije započet sa ciljem da se analizira sastav kosmosa i nebeskih tela u univerzumu, doveo je do velikog dostignuća u organskoj hemiji - otkrića treće i jedinstvene alotropske modifikacije elementarnog ugljenika u prirodi - fascinantnog fulerena C60 (ostale dve forme su grafit i dijamant). Ovo neočekivano otkriće fulerena, za koje je 1996. godine dodeljena Nobelova nagrada za hemiju, podstaklo je razvoj nove oblasti čiji su predmet istraživanja ugljenične nanostrukture, uvodeći nas u svet novih simetričnih nanomaterijala. Time je otvoreno potpuno novo poglavlje u nanotehnologiji i nanomedicini. Postoji nekoliko veličina molekula fulerena koje se razlikuju po broju atoma ugljenika, a najčešće proučavana struktura ima 60 atoma - otuda naziv C60.
ŠIFRA PROIZVODA
PAG-960-FFK
NAZIV PROIZVODA
FULERENSKI FILTER ZA BIOPTRON MEDALL
BRUTO TEŽINA [KG]
0,104
NETO TEŽINA (KG)
0,02
PROIZVOĐAČ
BIOPTRON AG, Sihleggstrasse 23, 8832 Wollerau, Switzerland
PREČNIK FILTERA/STAKLA
49.5mm
MATERIJAL
Organsko staklo & Fuleren
SASTAV
1 kutija; 1 fulerenski filter; 1 torba (označena); 1 etiketa (sa spoljašnje strane kutije: šifra proizvoda za fulerenski filter)
PROIZVEDENO U
Švajcarska
PRIMENA
Fulerenski filter za korišćenje sa medicinskim uređajem BIOPTRON MedAll
GARANCIJA
2 godine
DIMENZIJE
142x142x45 mm
Podelite na:

Povezani proizvodi

Kolačići

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.