TESLA HYPER LIGHT EYEWEAR

VIDIŠ BOLJE.OSEĆAŠ SE BOLJE.
MISLIŠ BOLJE. ŽIVIŠ BOLJE.


THE® naočare pružaju aktivnu hipersvetlosnu terapiju koja održava, okrepljuje i revitalizuje organizam na kvantnom nivou. THE® naočare štite od štetnih zraka prirodnog i veštačkog osvetljenja, sunčeve svetlosti i svetlosti elektronskih uređaja, a posebno od njihovih kombinacija kojima smo neminovno izloženi i danju i noću.

Kvantna Hipersvetlost nastaje prolaskom bilo koje svetlosti kroz Qunatum Hyperlight Optics® sočivo, koje pozitivno utiče kako na vid tako i na funkcionisanje mozga, što doprinosi opštem poboljšanju fizičkog i mentalnog stanja, a time i optimalnom funkcionisanju organizma.

  • THE® naočare poboljšavaju koncentraciju, pažnju i pamćenje
  • THE® naočare povećavaju produktivnost i efikasnost
  • THE® naočare pomažu u bržem donošenju boljih odluka
  • THE® naočare omogućavaju uspešno savladavanje intenzivnih i dugotrajnih mentalnih napora

KO BI TREBALO DA NOSI THE® NAOČARE?

Svi koji brinu o sebi, a izloženi su intenzivnom mentalnom i fizičkom naporu. Svi mi koji smo svakoga dana izloženi opasnom spektru sunčeve svetlosti, kao i veštačkom osvetljenju u zatvorenim prostorima (kuća, posao, škola, koncerti, tržni centri itd.).

THE® naočari predstavljaju jedinstveno rešenje za poboljšanje vida kao i moždanih funkcija . Blokiraju štetnu radijaciju istovremeno je konvertujući u optimalni raspon kvatne Hipersvetlosti koja reflektuje idealnu simetriju koja je identična biološkoj strukturi.

THE ® NAOČARE VAM OMOGUĆAVAJU DA POSTANETE VITALNIJI, ZDRAVIJI I USPEŠNIJI

Quantum Hyperlight® Optic sočiva jedinstvenih karakteristika i vrhunskog kvaliteta izrađena su po švajcarskoj tehnologiji i mnogo su više od običnih sočiva: osmišljena su zarad boljeg ljudskog zdravlja, boljih kognitivnih sposobnosti, boljeg izgleda i boljeg kvaliteta života. Na taj način daju svoj doprinos misiji.

Quantum Hyperlight® Optic sočiva premazana su sa obe strane najboljim zaštitnim slojevima. Lako se održavaju, otporne su na grebanje i dugotrajne su. Kvalitet proizvodnje sočiva i ramova čineTesla Hyperlight® Eyewear naočare aktuelnim I elegatnim proizvodom.

MEĐUNARODNE NAGRADE

Patentirana nanotehnologija bazirana na fulerenu C60  i otkriću hiperharmonizovane I hiperpolarizovane svetlosti dobila je mnoge prestižne internacionalne nagrade.