Pozovite prijatelja u Club Live 100

TESLA HYPERLIGHT EYEWEAR, MODEL 04, BLUE, MRBU

ISPORUKA DO 5 DANA

Download: Tesla Hyperlight Eyewear brošura

Jedinstvena Tesla Hyperlight tehnologija je sad dostupna sad i deci. Ramovi su posebno prilagođeni deci, fleksibilni , udobni i dizajnirani su za decu. Ramovi se mogu naći u sledećim bojama: crvena, plava, crna, tirkizna i ljubičasta boja.
THE Kids cool linija odgovara svakom detetu čak i najmlađima . Deca ,,su prikovana“ za ekrane više nego ikad. Nažalost, učestalo izlaganje veštačkoj svetlosti može negativno uticati na vid kod dece, njihove oči, fizički i kognitivni razvoj kod dece.

2017.godine Common Sense Media je sprovela istraživanje o korišćenju elektronskih uređaja kod dece uzrasta do 8 godina i otkrili su sledeće:
-42% dece ima sopstvene tablete
-98% živi u domaćinstvu u kom postoji neki mobilni telefon ili TV
-49% gleda TV ili igra video igrice sat vremena pre spavanja
Sva ispitana deca provode u proseku oko 2 sata i 19 minuta dnevno na elektronskim uređajima.

Tehnologija Tesla Hyperlight Eyewear omogućava deci da budu zaštićena 80% vremena od negativnih efekata veštačke svetlosti.
Sa naglim razvojem dečijih gedžeta, edukativnih aplikacija i raznih kreativnih programa i softvera, deca provode još više vremena na elektronskim uređajima . Tesla Hyperlight Eyewear čuva vašu decu od negativnih , dugoročnih posledica koje nastaju usled preterane izloženosti veštaškom svetlu.
Ohrabrujemo svakog roditelja da investira u budućnost svog deteta tako što će im omogućiti pravu zaštitu. Negativni efekti prekomerne izloženosti plavoj svetlosti u ranom životnom dobu će se znati tek u budućnosti .
 
THE naočare su bez ikakve sumnje pravo rešenje za decu .
Kroz evoluciju smo se navikli na difuzno sunčevo svetlo , tako i na visoko-energetsko UV svetlo i na visoko-energetski vidljivi spektar . Ovakva svetlost nas drži stalno napetim , uvek smo napeti  i pod stalnim stresom.
Razvili smo metod koji transformiše ove tipove svetlosti u svetlost koja je mnogo prijatnija i bolja po nas. Bazirano na našoj patentiranoj tehnologiji i inicijalnim naučnim studijama , mi možemo preporučiti Tesla Hyperlight Eyewear kao zamenu za naočare za sunce , budući da blokiraju UV i visokoenergetsko plavo sunčevo svetlo . Pored toga, Tesla Hyperlight Eyewear opuštaju , pomažu u bržem donošenju odluka i štite nas od štetnog ultravioletnog svetla koje emituju LCD i LED ekrani.

Tesla Hyperlight Eyewear imaju sledeće karakteristike:
 
 1. Transformišu visokoenergetsku plavu svetlost i UV svetlost u zelenu, žutu, narandžastu i crvenu vidljivu svetlost.
 2. Transformišu plavu LED svetlost u svetlost koja je prijatnija za oči (oči se opuštaju)
Kad se transformišu , visokoenergetska plava svetlost i UV svetlost se optimizuju u skladu sa osetljivošću oka;
 1. Poboljšava oštrinu vida
 2. Optimizuju funkcije mozga( harmonizuju EEG signale)
 3. Regulišu hormonski status ; povećavaju nivo serotonina i regulišu odnos serotonina i melatonina ( smanjuju se simptomi nesanice i depresije);
 4. Utiču na bio ritam – cirkardijalni ritam ( reguliše krvni pritisak i temperaturu);
Pored toga, Tesla Hyperlight Eyewear su rađena od najkvalitetnijih materijala:
 • Sočiva su obostrano presvučena najboljim zaštitnim slojevima
 • Sočiva su presvučena i zaštitnim slojem koji štiti od grebanja i vode. Ovaj zaštitni sloj čini sočiva otpornim na grebanje , sočiva duže traju. Lako se održavaju i čiste. Antistatička komponenta odbija prašinu sa obe strane sočiva.
 • 8 patentiranih jonskih premaza. U skladu sa loncoat K+ postupkom, osam slojeva materjala sa različitim indeksima nanosi se na stakla u vakuumu. Loncoat K+ smanjuje refleksiju svetlosti na manje od 1% čim se postiže bolja oštrina slike.
 • Tvrdi sloj (HC) se kombinuje sa antirefleksnim i superhidrofobnim slojem, produžava vek antirefleksnog sloja i obezbeđuje dodatnu zaštitu od površinskih oštećenja.
 • Fulerenski sloj sa obe strane stakla
 • Stakla CR 39
ŠIFRA PROIZVODA
THE-0402BU
NAZIV PROIZVODA
TESLA HYPERLIGHT EYEWEAR, MODEL 04, BLUE, MRBU
BRUTO TEŽINA [KG]
0,112
NETO TEŽINA (KG)
0,024
PROIZVOĐAČ
BIOPTRON AG, Sihleggstrasse 23, 8832 Wollerau, Switzerland
PRIMENA
Naočare blokiraju UV i plavo sunčano svetlo sa opuštajućim i poboljšanim efektima procesa odlučivanja. Naočare se mogu koristiti kao zaštita od štetnog plavo-ljubičastog svetla koja se emituje sa LCD ekrana i LED ekrana. Pogodno za nošenje unutra.
PROIZVEDENO U
EU
GARANCIJA
Dve godine
POGODNO ZA KORIŠCENJE U ZATVORENOM PROSTOR
Da
Podelite na:

Povezani proizvodi

Kolačići

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.