Internacionalna nagrada za dizajn

“Jedan od principa na kojima se bazira moj životni stil – takođe, verujem, i životni stil mojih najbližih, je da je oblik svakodnevnih predmeta podjednako važan kao i njihova namena.”   - Madlena Zepter 

Artzept, međunarodno takmičenje u dizajnu koje je osnovala gospođa Madlena Zepter, daje najtalentovanijim mladim dizajnerima u svetu zasluženo priznanje, pružajući im priliku da izlože svoje radove u luksuznim Zepter salonima širom Evrope. 

Baš kao Zepter International, sponzor ovog takmičenja, Artzept je posvećen izgradnji kuće budućnosti za ljude budućnosti. Zepter International ispunjava taj cilj svojim vrhunskim aparatima za domaćinstvo, koji su kreirani da čuvaju zdravlje savremenog čoveka i podstiču na razmišljanje o zdravom okruženju. Artzept doprinosi toj misiji u domenu umetničkog dizajna, spajanjem poslovnog i umetničkog, racionalnog i emotivnog, funkcije i značenja.

Gospođa Madlena Zepter osnovala je Artzept 2004. godine i danas je to jedna od najprestižnijih svetskih nagrada za dizajn. 

Svake godine, gospođa Zepter određuje temu takmičenja i žiri, koji čine renomirani umetnici i kritičari, ocenjuje radove učesnika.

Takmičenje je otvoreno za mlade, neafirmisane talente širom sveta i ima za cilj da podstakne kreativnost i nove ideje, kao i da podrži izuzetno talentovane dizajnere. 

Bliže informacije i prijava na sajtu www.artzept.com


ARTZEPT 2020

Zepter International is pleased to announce 17th design competition entitled:

ART WALL INSTALLATIONS