Rende, podizač i redukcioni prsten sa genijalnim dizajnom 3 u 1, predstavlja deo kolekcije Masterpiece. Može se koristiti za rendanje povrća ili sira direktno u posudu, ili kao dodatni nivo prilikom kuvanja u sistemu! " />
 • Uklonite proizvod
  Prihvatiti
  Otkazati
  Ukupna cena: 0,00 RSD

RENDE PODIZAČ - PRSTEN Ø 20/24 CM

3 u 1!

7.800,00 RSD
 
Rende, podizač i redukcioni prsten sa genijalnim dizajnom 3 u 1, predstavlja deo kolekcije Masterpiece. Može se koristiti za rendanje povrća ili sira direktno u posudu, ili kao dodatni nivo prilikom kuvanja u sistemu!
 
Zepter Masterpiece posuđe napravljeno je od kvalitetnog nerđajućeg čelika 316L, koji se ekskluzivno koristi svuda gde se zahteva vrhunski kvalitet materijala: za hirurške instrumente, implante, ekskluzivne satove i ostale luksuzne proizvode. Ovaj tip čelika nije porozan, u njemu hrana ne zagoreva, ne oksidiše, ne zadržava mirise hrane, ne izaziva alergije i jednostavan je za čišćenje. Ovi kvaliteti čine ga idealnim za pripremanje zdrave hrane.
 • Šifra proizvoda Z-3AC
 • Naziv proizvoda RENDE PODIZAČ - PRSTEN Ø 20/24 CM
 • Bruto težina (kg)
 • Neto težina (kg)
 • Primena Rende, podizač, prsten
 • Proizvođač HOME ART. & SALES SERVICES AG, Sihleggstrasse 23, 8832 Wollerau – Švajcarska
 • Proizvedeno u Italija
 • Sastav 316L stainless steel
 • Dimenzije Ø20/24 CM
 • Garancija Garancija na najmanje 30 godina za besplatnu popravku ili kompletnu zamenu svih proizvoda od Zepter metala u slučaju neispravnosti u materijalu ili izradi. Garancija na 24 meseci za zamenu delova koji nisu izrađeni od Zepter metala 316L i 304. Digitalni i analogni termokontrolori takođe su obuhvaćeni garancijom na 24 meseca. Ne stavljajte Zepter termokontrolor u rernu, mašinu za sudove ili na zagrejane površine i nemojte ga izlagati visokim temperaturama. Garancija za plastične delove je 24 meseca. Nemojte ih stavljati u rernu i ne izlažite ih visokim temperaturama. Zepter daje garanciju za pozlatu na svim svojim proizvodima. Ova garancija ne obuhvata estetske promene usled uobičajenog habanja koje ne utiču na performanse proizvoda, kao i štetu nastalu usled nepravilne upotrebe proizvoda. Garanciju možete iskoristiti samo uz originalni dokaz o kupovini, te vas molimo da sačuvate račun.
Accept

Cookies

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko "Kolačića".