Prženje može biti zdravo kada koristite Zepter Masterpiece posuđe. Otkrijte pravi ukus hrane sa Zepter tiganjem. Pripremajte hranu bez dodavanja masnoće i ulja, samo poklopite i ostavite da se kuva. Zatvoreni kružni ciklus omogućava kuvanje hrane u sopstvenim sokovima kako bi se sačuvale sve hranljive vrednosti. " />
 • Uklonite proizvod
  Prihvatiti
  Otkazati
  Ukupna cena: 0,00 RSD

TIGANJ sa poklopcem i termokontrolorom 2,0 L / Ø 24 CM

PRŽENJE NA ZDRAV NAČIN

29.160,00 RSD
 MP cena
 Club cena

To get discount, register your web shop account and join the Club.   Pročitaj više

Prženje može biti zdravo kada koristite Zepter Masterpiece posuđe. Otkrijte pravi ukus hrane sa Zepter tiganjem. Pripremajte hranu bez dodavanja masnoće i ulja, samo poklopite i ostavite da se kuva. Zatvoreni kružni ciklus omogućava kuvanje hrane u sopstvenim sokovima kako bi se sačuvale sve hranljive vrednosti.
Tiganj je izrađen od najkvalitetnijeg Zepter superiornog metala 316L a njegova drška ostaje hladna na dodir i ne klizi u ruci. Poklopac u obliku kupole savršeno naleže na tiganj i čuva sve hranjive materije.

ZDRAVIJE PRŽENJE: Jedinstvena kombinacija Zepter superiornog metala 316L, akutermno-kompaktnog dna i specijalnog dizajna omogućava kuvanje bez dodavanja masnoće ili ulja, a što je najvažnije – na niskim temperaturama. Skuvana hrana je zdrava i sadrži manje kalorija, zato što su sačuvane njene nutritivne vrednosti i ne sadrži otrovne kancerogene masnoće.

LAKO ODRŽAVANJE: Masterpiece tiganji izrađeni su od kvalitetnog, neuništivog superiornog nerđajućeg čelika, koji nije porozan i ne puca, pa ne zadržava čestice i mirise hrane i zato se lako održava.

POBOLJŠANE PERFORMANSE: Akutermno-kompaktno dno, koje se sastoji od 3 sloja različitih metala, zadržava akumuliranu energiju i omogućava kuvanje na niskim temperaturama, čak i kada je temperatura značajno smanjena ili isključena. Ova izvanredna karakteristika omogućava dodatnu uštedu energije i sprečava gubitak dragocenih hranljivih sastojaka, pa je pripremljena hrana zdrava. Akutermno-kompaktno dno može se koristiti na svim izvorima toplote, uključujući indukcione.
 • Šifra proizvoda Z-FP2420-SC
 • Naziv proizvoda TIGANJ sa poklopcem i termokontrolorom 2,0 L / Ø 24 CM
 • Bruto težina (kg) 2.08
 • Neto težina (kg) 1.72
 • Primena Tradicionalno kuvanje (sa vodom), kuvanje bez vode, pečenje bez masnoća, kuvanje na pari
 • Proizvođač Menfi Industria Spa, Via Sibilla Aleramo, 13, 20092 Cinisello Balsamo MB, Italy
 • Proizvedeno u Italija
 • Vrsta čelika AISI 316 L-304
 • Visina posude 5.5 cm
 • Kapacitet 2.0 l
 • Prečnik 24 cm
 • Pogodno za pranje u mašini za sudove DA
 • Pogodno za korišćenje u rerni DA
 • Pogodno za upotrebu sa Syncro Clik poklopcem NE
 • Sertifikati/Deklaracije Izjava o usklađenosti sa direktivama: 1935/04/EC i EU 10/2011 - izjava koja potvrđuje da su korišćeni materijali i proizvodi namenjeni za kontakt sa hranom, 2023/06/EC - izjava koja potvrđuje usklađenost sa dobrom proizvođačkom praksom u poštovanju pravila u pogledu korišćenja materijala u kontaktu sa hranom, 2011/65 EU - izjava koja potvrđuje usklađenost sa ograničenjima opasnih materija.
 • Garancija Besplatna garancija u periodu od 30 godina (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru + Ugovorena garancija - 28 godina po isteku zakonske garancije) na popravke ili zamenu u punom obimu na sve proizvode izradene od Zepter metala za slucajeve grešaka u materijalu ili proizvodnji. Zepter daje 24 meseca garancije (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru) na delove koji nisu izradeni od Zepter metala 316L i 304. Digitalni I analogni Zepter termokontrolori su takode pokriveni garancijom u trajanju od 24 meseca (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru). Ne stavljajte Zepter termokontrolor u rernu, mašinu za pranje sudova ili na vruce površine, i ne izlažite ga visokim temperaturama. Plasticni delovi su pokriveni garancijom u trajanju od 24 meseca (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru). Ne stavljajte ih u rernu i ne izlažite ih visokim temperaturama. Zepter daje garanciju (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru) na pozlatu na svim proizvodima. Garancija ne pokriva: estetske promene koje su nastale normalnim korišcenjem i koje ne uticu na performanse proizvoda i oštecenja nastala nepravilnom upotrebom proizvoda. Kako biste imali pravo na garanciju, morate imati dokaz o kupovini, molimo sacuvajte ga.
Accept

Cookies

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko "Kolačića".