Prženje može biti zdravo kada koristite Zepter Masterpiece posuđe. Otkrijte pravi ukus hrane sa Zepter tiganjem. Pripremajte hranu bez dodavanja masnoće i ulja, samo poklopite i ostavite da se kuva. Zatvoreni kružni ciklus omogućava kuvanje hrane u sopstvenim sokovima kako bi se sačuvale sve hranljive vrednosti. " />
 • Uklonite proizvod
  Prihvatiti
  Otkazati
  Ukupna cena: 0,00 RSD

TIGANJ sa poklopcem i termokontrolorom 2,0 L / Ø 24 CM

PRŽENJE NA ZDRAV NAČIN

29.160,00 RSD
Prženje može biti zdravo kada koristite Zepter Masterpiece posuđe. Otkrijte pravi ukus hrane sa Zepter tiganjem. Pripremajte hranu bez dodavanja masnoće i ulja, samo poklopite i ostavite da se kuva. Zatvoreni kružni ciklus omogućava kuvanje hrane u sopstvenim sokovima kako bi se sačuvale sve hranljive vrednosti.
Tiganj je izrađen od najkvalitetnijeg Zepter superiornog metala 316L a njegova drška ostaje hladna na dodir i ne klizi u ruci. Poklopac u obliku kupole savršeno naleže na tiganj i čuva sve hranjive materije.

ZDRAVIJE PRŽENJE: Jedinstvena kombinacija Zepter superiornog metala 316L, akutermno-kompaktnog dna i specijalnog dizajna omogućava kuvanje bez dodavanja masnoće ili ulja, a što je najvažnije – na niskim temperaturama. Skuvana hrana je zdrava i sadrži manje kalorija, zato što su sačuvane njene nutritivne vrednosti i ne sadrži otrovne kancerogene masnoće.

LAKO ODRŽAVANJE: Masterpiece tiganji izrađeni su od kvalitetnog, neuništivog superiornog nerđajućeg čelika, koji nije porozan i ne puca, pa ne zadržava čestice i mirise hrane i zato se lako održava.

POBOLJŠANE PERFORMANSE: Akutermno-kompaktno dno, koje se sastoji od 3 sloja različitih metala, zadržava akumuliranu energiju i omogućava kuvanje na niskim temperaturama, čak i kada je temperatura značajno smanjena ili isključena. Ova izvanredna karakteristika omogućava dodatnu uštedu energije i sprečava gubitak dragocenih hranljivih sastojaka, pa je pripremljena hrana zdrava. Akutermno-kompaktno dno može se koristiti na svim izvorima toplote, uključujući indukcione.
 • Šifra proizvoda Z-FP2420-SC
 • Naziv proizvoda TIGANJ sa poklopcem i termokontrolorom 2,0 L / Ø 24 CM
 • Bruto težina (kg) 2.08
 • Neto težina (kg) 1.72
 • Primena Tradicionalno kuvanje (sa vodom), kuvanje bez vode, pečenje bez masnoća, kuvanje na pari
 • Proizvođač Menfi Industria Spa, Via Sibilla Aleramo, 13, 20092 Cinisello Balsamo MB, Italy
 • Proizvedeno u Italija
 • Vrsta čelika AISI 316 L-304
 • Visina posude 5.5 cm
 • Kapacitet 2.0 l
 • Prečnik 24 cm
 • Pogodno za pranje u mašini za sudove DA
 • Pogodno za korišćenje u rerni DA
 • Pogodno za upotrebu sa Syncro Clik poklopcem NE
 • Sertifikati/Deklaracije Izjava o usklađenosti sa direktivama: 1935/04/EC i EU 10/2011 - izjava koja potvrđuje da su korišćeni materijali i proizvodi namenjeni za kontakt sa hranom, 2023/06/EC - izjava koja potvrđuje usklađenost sa dobrom proizvođačkom praksom u poštovanju pravila u pogledu korišćenja materijala u kontaktu sa hranom, 2011/65 EU - izjava koja potvrđuje usklađenost sa ograničenjima opasnih materija.
 • Garancija Besplatna garancija u periodu od 30 godina (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru + Ugovorena garancija - 28 godina po isteku zakonske garancije) na popravke ili zamenu u punom obimu na sve proizvode izradene od Zepter metala za slucajeve grešaka u materijalu ili proizvodnji. Zepter daje 24 meseca garancije (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru) na delove koji nisu izradeni od Zepter metala 316L i 304. Digitalni I analogni Zepter termokontrolori su takode pokriveni garancijom u trajanju od 24 meseca (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru). Ne stavljajte Zepter termokontrolor u rernu, mašinu za pranje sudova ili na vruce površine, i ne izlažite ga visokim temperaturama. Plasticni delovi su pokriveni garancijom u trajanju od 24 meseca (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru). Ne stavljajte ih u rernu i ne izlažite ih visokim temperaturama. Zepter daje garanciju (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru) na pozlatu na svim proizvodima. Garancija ne pokriva: estetske promene koje su nastale normalnim korišcenjem i koje ne uticu na performanse proizvoda i oštecenja nastala nepravilnom upotrebom proizvoda. Kako biste imali pravo na garanciju, morate imati dokaz o kupovini, molimo sacuvajte ga.
Accept

Cookies

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko "Kolačića".