Pozovite prijatelja u Club Live 100

ANTI-AGE SERUM - LA DANZA

ZA VAŠ IZGLED IZ SNOVA

ISPORUKA DO 5 DANA

La Danza anti-ageing serum je moćna mešavina hidratantnih sastojaka i antioksidanata, koji neguju i obnavljaju vašu kožu, štiteći je od oksidativnog stresa uzrokovanog savremenim načinom života. Serum stimuliše metabolizam kože, vraća joj vitalnost i čvrstinu, a u isto vreme omekšava grubu kožu i smanjuju bore.
MOĆNA FORMULA ZA BORBU PROTIV GODINA

ORGANSKO LIPACTIVE INCA INCHI® ulje ublažava upale i leči iritacije kože, pomaže koži da ponovo uspostavi funkciju zaštitne barijere, a epidermu vraća elastičnost. HYDRASALINOL – prirodni sastojak biljke Salicomia, koja raste na obalama Mediterana i Atlantika, jača hidrolipidnu barijeru i smanjuje transepidermalni gubitak vode.
 
ŠIFRA PROIZVODA
PNK-725
NAZIV PROIZVODA
ANTI-AGE SERUM - LA DANZA
BRUTO TEŽINA [KG]
0,14
NETO TEŽINA (KG)
0,1
PROIZVEDENO U
Švajcarska
DISTRIBUTER
Zepter International Poljska Sp. z o.o, 02-672 Varšava, ul. Domaniewska 37
ZAPREMINA
28 ml
SASTOJCI
Caprylic/Capric Triglyceride, Dicaprylyl Ether, Propylheptyl Caprylate, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Squalane, Laminaria Ochroleuca Extract, Tocopherol, Parfum, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Salicornia Herbacea Extract, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Eugenol, Citronellol
KOMADA U KUTIJI
1
ROK TRAJANJA
Informacije na pakovanju
SERTIFIKATI
Proizvođačeva potvrda o Sistemu Upravljanja Kvalitetom ISO 9001: 2015
PROIZVOĐAČ
Intercosmetics Nauchatel SA Route des Gouttes d'Or 30, 2008 Neuchatel, Švajcarska
Podelite na:

Kolačići

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.