Pozovite prijatelja u Club Live 100

Tonik za čišćenje za suvu/osetljivu kožu

TONIK ZA ČIŠĆENJE ZA SUVU/OSETLJIVU KOŽU

ISPORUKA DO 5 DANA

Tonik za čišćenje iz kolekcije Swisso Logical, proizveden u Švajcarskoj, je od suštinskog značaja za dnevnu negu suve i osetljive kože. Zahvaljujući svežem ekstraktu biljke EHINACEA, stimuliše, osvežava i potpomaže prirodni odbrambeni mehanizam kože. Tonik savršeno čisti i neguje kožu, vraća joj prirodnu boju, svežinu i blistav izgled. Temeljno i nežno uklanja nečistoće i šminku, ostavljajući kožu nežnom i hidriranom.
LUKSUZNI TONIK ZA ČIŠĆENJE, BOGAT PRIRODNIM SASTOJCIMA

Swisso Logical linija za negu kože je najnaprednija linija za negu lepote, bez parabena, koja kombinuje biljne proteine i sveži ekstrakt biljke EHINACEA, koja raste u švajcarskim Alpima. 

Visoka koncentracija prirodnih i organskih aktivnih sastojaka, kao što su RUŽINA VODA i ekstrakt biljke EHINACEA, jesu osnova Swisso Logical linije za negu kože.

Swisso Logical tonik temeljno i nežno čisti kožu, i uklanja sve nečistoće sa lica. Bogat sadržaj prirodnih sastojaka smiruje i štiti kožu, i pogodan je za najosetljivije tipove kože.
ITEM CODE
PNK-402-D
NAZIV PROIZVODA
Tonik za čišćenje za suvu/osetljivu kožu
BRUTO TEŽINA [KG]
0,18
NET WEIGHT [KG]
0,17
Share on:

Cookies

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.