Pozovite prijatelja u Club Live 100

MLEKO ZA ČIŠĆENJE - SWISS NATURE BABY

EXTRA DELIKATNA FORMULA ZA OSETLJIVU BEBINU KOŽU

ISPORUKA DO 5 DANA

BEZ PARABENA i HIPOALERGENSKA, formula mleka za čišćenje neguje, hidrira i čisti osetljivu bebinu kožu. Organska KAMILICA i RUNOLIST imaju umirujući i zaštitni efekat, dok ŠI PUTER i FITOSKVALAN neguju i hidriraju kožu na ćelijskom nivou. Swiss Nature Baby linija nosi ECOCERT sertifikat, koji garantuje da je najmanje 95% sastojaka prirodnog porekla.
Formula je idealna za negu osetljive kože, i mogu je koristiti i mame tokom trudnoće i dojenja. Nanesite tanak sloj na bebino lice i telo dva puta dnevno i isperite. Razvijeno u Zepter Intercosmetica laboratorijama u Švajcarskoj, mleko za čišćenje za bebe je proizvedeno najsavramenijim, klinički testiranim procedurama. 

Čista harmonija nauke i prirode nudi najbolju zaštitu za osetljivu bebinu kožu. Organski i prirodni aktivni sastojci su ključni elementi linije Swiss Nature Baby, kojoj je dodeljen ECOCERT Greenlife sertifikat. ECOCERT oznaka se zasniva na strogim kriterijumima i obezbeđuje jasan način za identifikovanje bezbedne, prirodne i organske nege za kožu:

NEVEN i DAN I NOĆ: leče i smiruju osetljivu bebinu kožu

RUNOLIST: ekstrakt sveže biljke, ubrane u švajcarskim Alpima: podstiče ćelijsku aktivnost, deluje umirujuće na kožu i jača njen prirodni zaštitni mehanizam

KAMILICA: sadrži prirodne i biološke faktore koji brzo smiruju iritacije na koži

ŠI PUTER: neguje i deluje umirujuće na kožu

FITOSKVALAN: hidrira kožu i poboljšava apsorpciju aktivnih sastojaka

ULJE JOJOBE: daje vlažnost nežnoj bebinoj koži

ŠIPAK i JAGORČEVINA: bogati omega 3, 6 i 9 masnim kiselinama, neguju i štite

RUZMARIN: leči i smiruje
 
  • Bez parabena
  • Ne sadrže fenoksietanol.
  • Ne sadrže veštačke mirise.
  • Ne sadrže sredstva za bojenje.
  • Ne sadrže silikon.
  • Ne sadrže materije petrohemijskog porekla.
  • Nisu testirani na životinjama.
  • Kutija je izrađena od papira koji se reciklira, uz upotrebu mastila biljnog porekla.
 
ITEM CODE
SNC-601
NAZIV PROIZVODA
MLEKO ZA ČIŠĆENJE - SWISS NATURE BABY
BRUTO TEŽINA [KG]
0,27
NET WEIGHT [KG]
0,26
Share on:

Cookies

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.