Pozovite prijatelja u Club Live 100

DNEVNA KREMA ZA MASNU I NORMALNU KOŽU - SWISSO LOGICAL

ŠVAJCARSKA DNEVNA KREMA KOJA OBEZBEĐUJE VAŠOJ KOŽI POTREBNU

ISPORUKA DO 5 DANA

 
Swisso Logical dnevna krema za normalnu/masnu kožu nastala je u najsavremenijoj Zepter kozmetičkoj laboratoriji u Švajcarskoj. Poznata je širom sveta kao savršen tretman za hidrataciju i lifting kože, jer dubinski neguje vaše lice dajući ćelijama kože potrebnu energiju. Ekstrakt biljke EHINACEA sa svojim organskim svojstvima štiti kožu od stresa i zagađene spoljašnje sredine, a prirodna biljna ulja čine kožu glatkom i daju joj vitalnost i blistav, zdrav izgled.
VRHUNSKA ZAŠTITA SA UV FILTERIMA

Kombinacija UV-A i UV-B filtera štiti od opasnog ultravioletnog zračenja i sprečava stvaranje slobodnih radikala. Pored ekstrakta sveže EHINACEE, ULJA AVOKADA i SLATKOG BADEMA, ova inovativna krema za negu kože takođe sadrži formulu koja reguliše lučenje sebuma i sprečava prekomeran sjaj kože.

Upotreba: Početi od sredine lica i polako umasirati kremu potezima naviše. Naneti kremu na sredinu čela i masirati od početka obrva prema spolja. Za najoptimalnije rezultate, naneti dva puta dnevno, ujutru i uveče posle hidro-lifting seruma.
 
ITEM CODE
PNK-405-N
NAZIV PROIZVODA
DNEVNA KREMA ZA MASNU I NORMALNU KOŽU - SWISSO LOGICAL
BRUTO TEŽINA [KG]
0,16
NET WEIGHT [KG]
0,14
Share on:

Cookies

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.