Pozovite prijatelja u Club Live 100

KREMA ZA RUKE - SWISSO LOGICAL

INTENZIVAN HIDRIRAJUĆI TRETMAN ZA RUKE

ISPORUKA DO 5 DANA

Swisso logical klasična krema za ruke štiti, umiruje i omekšava ruke. Ekstrakt biljke EHINACEA jača prirodni odbrambeni mehanizam kože. Aminokiseline kao glavni sastojak KERATINA povećavaju čvrstinu kože i noktiju. Specijalno formulisana krema obogaćena je uljima, koja stvaraju zaštitni film na koži.
DNEVNA INTENZIVNA NEGA ZA VAŠE RUKE

Swisso Logical krema za ruke je deo luksuzne linije za negu kože, razvijene od strane vodećih eksperata u Zepter Intercosmetica laboratorijama u Švajcarskoj. Krema za ruke nije masna, lako se apsorbuje, i sadrži kombinaciju potpuno prorodnih sastojaka koji pomažu u obnavljanju kože, čineći ruke neverovatno mekanim.
ITEM CODE
PNK-414
NAZIV PROIZVODA
KREMA ZA RUKE - SWISSO LOGICAL
BRUTO TEŽINA [KG]
0,16
NET WEIGHT [KG]
0,15
Share on:

Cookies

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.