Pozovite prijatelja u Club Live 100

LOSION ZA RUKE - SWISSO LOGICAL

SWISSOLOGICAL LOSION ZA RUKE 300ML

ISPORUKA DO 5 DANA

Jedan od najboljih losiona za ruke u svetu, Swisso Logical losion je obogaćen uljima koja stvaraju zaštitni film na koži. Ekstrakt biljke ehinacea jača prirodni imunitet kože. Aminokiseline, glavni sastojak keratina, povećavaju čvrstinu kože i noktiju a omekšavaju zanoktice.
LEPE RUKE – SVE JE U SASTOJCIMA
Zepter proizvodi za negu kože bazirani su na čistim i veoma efikasnim formulama, i naš Swisso Logical losion za ruke od 300 ml nije izuzetak. Visokokoncentrovani aktivni sastojci losiona – Aloe vera, ehinacea i pantenol (vitamin B5) – regenerišu ćelije kože i podstiču prirodni odbrambeni sistem, negujući vaše ruke, dok nokti postaju čvršći i elastičniji.
 
ITEM CODE
PNK-420
NAZIV PROIZVODA
LOSION ZA RUKE - SWISSO LOGICAL
BRUTO TEŽINA [KG]
0,38
NET WEIGHT [KG]
0,37
Share on:

Cookies

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.