Pozovite prijatelja u Club Live 100

LOSION ZA RUKE, SPECIJALNA SERIJA - SWISSO LOGICAL

SWISSOLOGICAL LOSION ZA RUKE – SPECIJALNA ZLATNA SERIJA

ISPORUKA DO 5 DANA

Losion za ruke iz specijalne Swisso Logical zlatne serije ne samo što neguje vaše ruke, već i popravlja vaše raspoloženje. Zaštitite kožu od isušivanja i učinite da zasija kao da je od zlata.
ZLATNI SAVET: SWISSO LOGICAL LOSION ZA RUKE
Visoko koncentrovani aktivni sastojci Swisso Logical losiona za ruke – Aloe vera, ehinacea i pantenol (vitamin B5), štite, omekšavaju i neguju kožu, čineći je elastičnijom i čvršćom. Izuzetno popularan losion za ruke obogaćen je svetlucavim zlatnim pahuljicama, od kojih će vaše ruke zablistati u punoj lepoti.
ITEM CODE
PNK-420-G
NAZIV PROIZVODA
LOSION ZA RUKE, SPECIJALNA SERIJA - SWISSO LOGICAL
BRUTO TEŽINA [KG]
0,38
NET WEIGHT [KG]
0,37
Share on:

Cookies

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.