Pozovite prijatelja u Club Live 100

INTENZIVNI ANTICELULIT TRETMAN - SWISSO LOGICAL

ANTICELULIT TRETMAN KOJI ZAISTA DELUJE

ISPORUKA DO 5 DANA

Sa željom da ostane među prvima u svetu po inovativnim kozmetičkim tretmanima, Swisso Logical je kreirao efikasan anticelulit tretman koji razgradnjom masti i drenažom toksina iz kože eliminiše neravnine nalik na pomorandžinu koru koje se često javljaju u određenim zonama na telu.
TESTIRAN I DOKAZAN ANTICELULIT TRETMAN – EFEKTI POSLE 2 MESECA SU ZAGARANTOVANI 

Celulit je za mnoge žene propast. Od dijeta za detoksikaciju do čudesnog kofeina – postoji mnoštvo trikova koji imaju za cilj da eliminišu ružan izgled kože nalik na pomorandžinu koru na nogama, butinama i zadnjici. Swisso Logical intenzivna anticelulit krema postala je pouzdan tretman za uklanjanje celulita.

Formula za mršavljenje u pakovanju od 200 ml sadrži inovativne i efikasne aktivne sastojke, kao što su sojini izoflavoni, kofein i karnitin, koji blokiraju formiranje novih adipocita i dovode do razlaganja masti, pospešuju metabolizam i podstiču gubitak masti. 

Rezultati su neverovatni:
  • Smanjen obim butina do 4,6 cm;
  • Efekti posle 2 meseca su zagarantovani;
  • Vidljivo poboljšan izgled kože koja je ranije ličila na pomorandžinu kožu;
  • Trenutno, a dugotrajno dejstvo;
  • Koža je čvrsta i elastična.
 
ITEM CODE
PNK-435
NAZIV PROIZVODA
INTENZIVNI ANTICELULIT TRETMAN - SWISSO LOGICAL
BRUTO TEŽINA [KG]
0,26
NET WEIGHT [KG]
0,25
Share on:

Cookies

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja Pravila oko 'kolačića'.